Vejr utsikten 8 november 88% til Clinton.

Det er jo ikke mulig å spå om vejret den 8 november, men jeg har sett en artikkel der bygger på dagens meningsmålinger og som i sin tur er kommet frem til 88% når stemmerne er talt opp.

Det er ønske tekning, men det er også lov å håpe og jeg tror det blir et valgskred av dimensjoner.  At republikanerne mister sit flere tal i Kongressen  er sikkert og mange senatorer må se sig om etter nye jobber.

Legen til Trump er dømt til å betale usd 84.000.00 i erstatning til en patient. Synd det ikke er 10 mill dollar til Trump. Så kunne han få betalt noen regninger og han kunne slappe av i sykesengen et par år.

Hvem vil kjøpe brukt bil Trump og Clinton? Jeg har handlet med en dame i Oslo de siste 4 gange jeg handlet bil, bedre srevice og pris skal man lete lenge etter. Og jeg skal dit igjen hvis jeg lever så lenge :)

Kommer ikke over det her med mail fra Barbera, hun synger jo så nydelig og mange av melodiene hennes er komponert av Bee Gees og dem har jeg også sansen for. At det var Michelle som var nr to på listen var ekstra hyggelig, jeg tror hun kunne bli en god president.

Trump er jo skarp, han ser når damer de har blod som kommer ut alle vegne, var det ikke sådan det var? Men tar han selv fiskestangen når tilstanden er så'n hjemme hvor han kommer fra. For da har han jo ikke noe å gjøre hjemme?

Hvis jeg går til naboen min å sier, han er en dritt sekk, han voldtar og og han stjeler - hva så?  Kan jeg sist på dagen gå å  låne hans plenklipper? Trump skal til Mexico som bekjendt, det skal bli spennende å se hva der kommer ut av det?

Ha det godt folkens og se opp for krokkediller !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits