Trump ønsker å samarbeide med Julenisse.

Trump kom rett fra Mexico City til Arizona for å holde sin lenge ventet tale om immigrasjon.

I hans beste stil, så gjentar han sig selv 3 og 4 gange, han er som en marionett, en fjernstyrt figur på talestolen. Han vet ikke om det er crooced Hillary i kveld eller bare Hillary Clinton. Det er egentlig bare trist, trist og atter trist med han, han sier han er ikke noen politikker og det lyser jo langt bort, han ikke er.

Han skal være erling, ja men hva har han så vært tidligere, uærlig? Det vet vi forresten, i hans taler er 4% sannhet iflg eksperter der har målt.

Han vet og han vet og han har stål kontroll og endelig kommer han til sin handlingsplan:

Bygge en mur i det sydelige USA mott Mexico - ja men det er jo gammelt nytt og det forslag ler jo alle av. Mexico skal betale, men det vet de ikke enda, kommer mannen ikke rett fra Meixco også vet de ikke at de skal betale for muren?

En privat bemerking, jeg vil ha en ny  mercedes, den skal mercedes betale men de vet det ikke enda.

Mexicos president Pena har igjen sagt at de betaler IKKE og da er Trump like langt.

Unnskyld meg men jeg må få nevne igjen, en parti kollega til Trump, har bedt han om å stoppe muren opp i røven og så stor et r......h..... har vel Trump ikke?

Trump har nevnt 11 mill, så 5 mill og så 2 mill, men hvor har han de tall fra for det er ikke offentlig statistikk, men står han på grensen å teller?

Han har brukt så langt tid på så litt, så med han som president vil USA gå i stå.

Der er ytterligere 9 punkter i hans plan men hva er vitsen med å se på dem når pkt 1 faller til jorden?

Det er her Julenissen kommer inn i billedet, det er så mye urealistisk i hans planer at han er nødt for å få hjelp til å gjennomføre.

Der er ikke grenser for hva Clinton og Obama gjøre feil, de gjør ikke annet enda feil. Litt lengre ute i talen så har Clinton 35 år i politikken, men hun har ikke gjort noen verdens ting ?

Fordi Trump er i det WH så begynner ting å skje, der blir 100% oppklarings prosent i alle led, der kommer ikke inn flere ilegale immiganter, alle er skal sendes ut blir sendt ut uansett om mottaker landet ikke har avtale og nekter og alle begynner å betale skatt. Han betaler ikke skatt for han er Trump.

Han skal ansette 5000 gensevakter til, der skal etablere flere vaktposter langs grensen også selv om muren bygges. Ja men ja men, hva er så vitsen med muren?

Trump er jo glup: lover og regler skal være til fordel for USA -  de lover skrevet i Washington kan ikke så godt gjelde i Kina?

Trump gjentar jeg er ikke politikker, jeg har betalt mye av valgkampen men dere får ikke se min selvangivelse.

Så pludselig i slutten avtale, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte, kaller han noen "angel moms" opp på scenene nå var der altså 2 menn i blandt, de skulle sie noen ord, navn og litt om deres døde slektning og at de støttet Trump. Der var vel 8 personer tror jeg.

Meget oppstyltet, meget kunstig, menget trist selvfølgelig å miste en slektning, skudt av en ulovlig immigrant, og det var jo underforstått Clinton/Obamas feil. Det ligner mye på Dems regi.

For en sikkerhet skyld opplyste Trump at han ikke hadde bedt om deres stemme og det var jo viktig å vitre.

Han snakket såååååååå laaaaaangsomt inn i mellom, han snakket i en tough tone til terningkast 6 men innhodet var til terningkast 1, den tale holder ikke engang til bygrensen i New York og vil han til Washington må der andre milder til. Da hjelper det ikke med Julenissen engang.

Ha det og takk for nå.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits