Trump dama saksøger ikke Hillaryclinton.blogg.no

Melania Trump har saksøkt en britisk avis og en amerikansk blogger for 150 millioner dollar etter å ha blitt beskyldt for å ha jobbet som sexarbeider.

Den britiske avisen Daily Mail antydet at den amerikanske presidentkandidatens  kone jobbet deltid som eskorte i New York på 90-tallet.

Det er fullstendig løgn, sier Melania Trumps advokat Charles Harder.

? De saksøkte har kommet med flere påstander om henne som er 100 prosent falske og som er svært ødeleggende for hennes private og profesjonelle rykte, sier advokaten i en uttalelse gjengitt av blant andre BBC.

Den amerikanske bloggeren Webster Tarpley og Daily Mail har siden trukket tilbake sine artikler. De blir nå saksøkt av Melania Trump for 150 millioner dollar, tilsvarende rundt 1,2 milliarder kroner.

46 år gamle Melania Trump ble født i Slovenia og flyttet til USA for å jobbe som modell på 90-tallet. Hun giftet seg med Donald i 2005.

På et vis kunne man ønske hun vinner frem, for så får Trump råd til å betale sine regning, men det er også hjerte råt å skal betale så mange penge for ingenting.

Hun får i allefall en masse pr og om det kommer mannen til gode i hans valgkamp er jeg ikke sikker på. Jeg vet de godt voksne damer med blått hår de står ved sin støtte til Clinton.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits