Mexico senator vil ha anti Trump lov og bytter ut minister.

 

Mexican Flag

Mexico bytter økonomi minister, angivelig fordi han står bak ideen om å invitere Trump. Det er ulykkelig som hat avler hat og det vil desverre ingen ende ta og i allefall ikke før 8 november og da kun hvis vi er så heldig Clinton vinner valget.

Merkelig som to lande så tett på hverandre kan se så forskjellig på USA valget.

I Danmark får Trump 3% sjansen for å bli valgt hvis de hadde stemme rett. Men i Norge vil det nesten være omvendt.En av Trumps top men er avslørt med hjemmelavet CV, den er til de grader pyntet på så det er rart det ikke er blitt avslørt for langst.

Han er prest i Sør Caroline, hvor han regelmessig introdusere Trump i sine kampagner, han har på kirkens web side opplyst han har en Bachelor i Science og tjeneste gjort 6 år i armens reserver. Han har aldri vært i armen men civilforsvaret til 2008 da han ble frigjort.

Hans Bacehelor, der kan North Greenwill Univercitet opplyse at han har deltat på et semester og det er alt.

Burns mente websiden hans var haced eller minipulert men verten / host: WIX sier der var ingen bevis på hacking. Burns sier så at det er ikke fair i det hele taget, jeg trodde vi skulle laget et profil interviue "of the rekord" og så pluudselig skal du korsfeste meg og min karakter.

Jeg er ikke her for å ødelegge din karakter sier Blackwell. På et punkt, sier Burns til Blackwell han trodde samtalen var "of the record" og da svarer Blackwell at det har han aldri godkjent.

Burns avslutter samtalen ved å forlate stedet med storm skridt. Han vet ikke om han kan fortsette sit arbeide for Trumps valgkamp. 

Skal selv besøke Mexico om en lille månedes tid og da får jeg se vel selvsyn.

Men som USAs 3de største handelpartner bør man absoult ta Mexico på alvor og respektere dem som en god nabo. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits