Hillarys konkurent sliter i mott bakke

Enten forstår han ikke eller så vil han ikke velges.

Jeg mener å ha lest, det er flere 100de millioner usd på spill i valg kampen og så agere man som en amatør, uten å tenke sig om og uten å forberede sig. Uten å se det fra velgernes side, hva vil velgerne ha og hva vil de ikke ha.

Vi tar det baklens i beste Trump stil for han må være komme baklens inn i valgkampen.

Nå sist, skal tre av barna hans stå frem i offentligheten for å tiltrekke sig unge velger og hva hender. Trump familien blir igjen gjort til spe og latter for al verden. De blir kjepp jaget på Tweeter tidlig og sent.

Min enkle filosofi, hva er grunnen til man ikke tester på en panle med 50 el 100 deltagere som Rasmussen Report gjør og de høster STOR annerkjennelse for for sit arbeide, simpelthen ansetter Rasmussen folka og da kjører det garanter som en varm kniv i smør. I dag en sløv kniv i frossen smør.

Lege attest (el vet. attest når det gjelder Trump) Trump forlanger og krever å få se, for det første kan han ikke forlange og han kan ikke kreve noen ting. Han skulle se dåpsattesten til Barack og så vise sin selvangivelse i retur men der kommer til å gå flere 10 år før den dukker opp. Hvis man igjen tester det her spørsmålet i et panel, hva syntes dere er det en god ide å be pent om å få se Hillarys legeattest samtidig som jeg legger min frem. Trumps legeatt.  hardde ta 5 min å produsere og  mediciner måtte le over det lille der stod.

Kahn og hans lille bog, om en uttalese om han kommer i dag eller i morgen spiller vel ingen betydning, igjen få spørsmålet vurdert i et panel også kom på banen. Njet det skal være her og nå og så driter vi om det blir skandale.

Damen med blod her og der, istedet flørt med henne forsiktig og så tar vi henne ved neste korsvei.

Der er en ny dame på gang som han hater fordi hun er kritisk til han. Det må og skal han fortelle på tweet, ta fra han den mulighet, han tåler ikke kritik.

Husker desverre ikke navnet, men hun er top politikker, hun har ikke mobil tlf og hun får ikke sende tweets, det skal godkjennes på bakrommet før der blir sendt noe ut fra henne. Jeg tror Trump kunne tjene endel stemmer på det vis.

En top assisten til Trump har fått en omgang av CNNanker Victor Blackwell. Det viser sig han seiler unner falsk flag. 8 år i armeen og flott univercitets grad og intet stemmer.

Presten Mark Burns sier det her er ikke ok i det hele taget, jeg trodde det her var et profil intervjue og så plutselig skal du ødelegge min karakter.

Bruns mente det var off the rekord noe Blackwell avviser, det er deg selv der har ødelagt dit renome og for dit parti og da reiser presten sig og stormer ut.

Mexikans Senator ønsker Anti-Trump lov 

Armando Rios Piter viser til Trumps besøk og hans tidligere uttaelse, så skulle Trump ende opp i det WH så vil han Mexico beskytter sig og har lovverket i orden mott Trump.  Tenk sig USA 3de største handelpartner må ta sådanne forholdsregler.

Det kan også gå litt opp ad bakke for Hillary også.

Det var ventet Henry Kissinger republikan  mange år utenriksminister ville ikke støtte Trump men Clinton, men dessvere han og George Shultz men det er jo bedre det end de støtter Trump. Så i bunn grunn er det en lille seier til Clinton.

Små og store hender - må få lov å skryte litt.

Min kone og jeg reise i Syd Amerika, Agentina, Chile, Peru, Bolivia og Panama. I Peru var det 2 firehjulstrekker med egen kokk, kjørte oppe i kanskje 3000 m og skulle overnatte. En bygning med 3 sovesale, toalet, men dusjen virket ikke og kokken vår klarte sig selv. Der var enda en gruppe ikke så stor, de fikk  en sovesal og så skulle vi deles med gutterr i det ene og jenter i det andre , men kabalen gikk kun opp ved at jeg skulle sove med jentene.

Så jeg lovede jo at alle skulle få, og neste morgen var der bare smil fra jentene og jeg fikk ikke en eneste klage. Den historie lever jeg fremdeles på 4 el 5 år etter og selv syntes jeg den er meget morsom.

Ha en god dag og håper vi ses. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits