Kina taper ansikt.

Kina kan ikke engang arrangere et g20 møte uten der blir bråk. Er det så vanskelig å ta mott et fly og ønske hovedpersonen velkommen?

Det er tydelig vannskelig når man leser NRK.no og det er unnskyld meg, venner som Trump hyller og som han snakker med.  Snak om å gå bak ryggen på USAs befolkning og i beste Trump stil.

Det er dobbelt tragisk at det skal gå ut over Obama USAs mest populære politiker, som kjenner sin etikette og som behandler alle som sin likemann. Enten det er en vakt, en journalist eller et statsoverhoved. Obama er like blid, vennlig og hjelpsom.

Jeg har bare tre ord for Kineserne:  Trist, Trist og atter Trist.

Tør ikke tenke på reaksjonen til Trump hvis det var han der fikk den behandling

Men la oss være seriøse, hva kan vi forvente fra Kina i fremtiden, på et vis går det ikke for godt i Kina veksten er ikke som forventet og det smitter av på verdens handlen. Har selv vært i Kina og min respekt for dem kan være på et meget lille sted, riktig lille sted enda.

Kina med over 1 milliard mennesker, ønskr større plass ved "middags bordet" men vil de ta ansvar og forholde sig til spillets regler på erligvis.  Neiii det vil de ikke, de skriver ned sin valuta så de får solgt i bøtter og spand, de jukser med handels statsikken og korrupsjon på alle plan er greit.

Her i huset kjøper vi endel på internett fra Kina, dels pga pris, kvalitet og at de har en ordning med gratis porto. Når vi så ganger opp over en bred kam over hele verden blir det sikkert til noen milliarder usd. Som de kan ha glede av på handelsbalansen og i nasjonalbanken.

Men når man står å mangler den her bestemte vann pumpe til springvannet i hagen, det skal være 20w og ikke 5w, prisen er ok og du finner den ikke andre steder på nettet da kryper du til korset - desverre :(

Fortsatt god dag og håper vi ses igjen.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits