Det er aldri for sent å snu.......

Der er en lov for Trump og en lov for alle andre.

Han vil bytte lege attest med Clinton, men er hun så dum, for han er jo ikke å stole på, han sier han vil bytte og så gjør han det ikke. Daåpsattesten til Obam mott hans selvangivelse som vi ikke har sett på flere år.

Han klager på Clinton er støttet av Saudi Arabia, men at han selv selger en etage i Trump Tower til Saudi Arabia det er i orden.

Han betaler heller ikke ut lønn lengre til sine topp 10 ansatte der er sluttet, før var det bare leverandører av tjenester der ikke fikk betalt.

Trump har funnet ut at han ikke vil sende ut familier der har vært i USA i mange år 10 - 15 år skal være grensen og takk gud endelig litt fornuft.

Hans vicegutt Pence vil legge frem sin selvangivelse til uken, den skal kanskje pyntes på og gjøres mer presentabel til den tid, men Trumps får vi aldri å se, den som viser han ikke betaler skatt og er belånt av penge fra Moskva.

Mange republikanske top politikkere vil ikke stemme på han, mange som kunne gi han et stort skub opp ad bakken og skaffe "gratis" velgere, enkelte faktisk støtter Clinton officielt og det er jo helt horibelt.

De der meningsmålinger, de er som vejrutsikten, best som en tror Clinton har en god ledelse, så er den i beste fall redusert til halvparten og bladre du videre til neste avis så er det Trump der har en liten ledelse.

Trump syntes åpenbart ikke hans naken modell av en kone har fått nok reklame, så nå utvides stevningen av media der skal betale hans valgkamp. 150 mill usd er beløpet den her gang og så får vi se hvor langt han kommer.

Søren og, igjen ble det en parade marsj for Trump, men det er  han der er i media bildet og han der skaber historie. Spør meg så syntes jeg selvsagt den historie han skaber er negativ for USA og resten av verden.

Jeg vet USA er trøtt på det med e mail og privat server, når forsvarsminister fra 2001 til 2005 Colin Powel gjør det samme som Clinton  bruker privat email server og kommer av sted med det og da burde  Trump og Co ha en dårlig sak.

Men det forstår ikke Trump se her:

Weiner ble tatt med buksene nede for en god stund siden, men han lover bod og bedring og kona tilgir. Weiner er republikan utveksler div sex foto osv med en parti kollega.. Han blir så anngitt av den her parti "kollega" og nå er helvte løs i media.  Weiner er gift med en top aid hos Clinton som behandler div informasjon på mange plan i sin jobb. Hun vil skilles fortåelig nok.

MEEEEENNN så kommer glupe Donald J. Trump på banen og vil Ona som er den forsmådde at hun skal frataes jobben pga den informasjon hun behandler og som hun kan han fortalt til sin ex mann om.   Finnes der større r............end Trump på denne jord, en rikitg jævel er han og det er jo han der skulle bures inne og han der skulle miste kandidaturet sit for en slik horribel påstand.

Ha det bra til vises igjen.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits