Clinton slår Trump ned i støvlene..........På tur i Syd Amerika.

 

Clinton slår Trump ned i støvlene til de grader i alle 50 stater. Jeg var inne på statistikken for august i en blogg for nylig og da hadde jeg på fornemmelse at der var noe på gang.

Trump skal ha fått inn fra donoers / støttespillere i august måned 53 mill usd og Clinton usd 262 mill men så har "fabrikken" til Clinton også kjørt natt og dag, mend mails om penge støtte morgen middag og aften.

Endel av sanheten er gammelt nytt, jeg har nevnt Bush senior samler penge inn til sine egne og det er penge som går bak ryggem på Trump. Det er belønningen for å skaffe sig fjender og skubbe folk fra sig som ellers kunne komme godt med i fremtiden.

Bare ta New York der er der samlet inn 79 mill. dollar mer end Trump en by han skulle dominere og der får han juling til de grader. Det her er penge der skal brukes til å skaffe flere stemmer via tv reklame osv og da kan Trump stort sett bare sitte på gjerdet og se på når han får se hva Dems finner på.

Der skal vurdere hvilken størrelse de innsmalede penge kom inn, nå har Clinton overtat !milliardær! klubben, men enda er der god balanse i de innsamlede midler til man se en god utvikling i de midler der kommer inn og de som vil stemme på henne.

Det er jo ikke noen velgermåling, men den støtter opp om velgermålinger, en velgermåling er som en vejutsikt og total upålidelig. Men Amerikanerne er eksperter på å sammenlige, fra tidligere, vurdere nye målinger, holder, sammen, lime og klippe og finne ut hvor stemmerne kommer fra og hvor de ikke kommer fra.

Mitt Romeny bli "lurt", han og hans folk så ikke hvilken vei velgerne ønskte og det var valg da det gikk opp for dem hva det handlet om og da var Obama valgt  Har jeg nevnt Trump har ansatt en Clinton "jeger" og det var da på tiden der er vel 60 daer til valget og han skal ført i gang nå. Clinton har hatt flere folk på Trump og nå som labordag er over, skal vi forvente enda et hak i intensitet i valg kampen og sikker enda flere overraskelser.

Trump har fått kjørt sig og han skal få kjøre enda lengre i tiden som kommer, han har elefanthud og små hender så han tåler det umenneskelig og han ber om det. Paul Ryan eller noen annen kan ikke komme han til unnsetning, ingen kan for det, for  det er altid Trump der "spiller opp til dans" først.

Ikke bli redd der er billed på idag, dem så rådgir, sier det kan være en fordel, så jeg får prøve og se om jeg får et par lesre til eller om dere blir skremt.

Takk for nå og ha en god dag.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits