Hillary og jegEn amerikaner i Norge unner 17de mai 2016

Hillary og jeg har mye til felles. Desverre har hun fått samme sykdom som jeg, hun er blitt alergisk mott Trump. Jeg får som bekjendt små røde knupper i stumpen, men nå har jeg sluttet å klemme på dem og da er det til å leve med.

Jeg har i allefall sendt beskjed til Hillary og så får vi håpe det ikke utarter sig for henne.

Vet ikke riktig hvordan jeg skal ordlegge meg, men kan Trump ha en ukjent tvilling bror på Philipinerne og han skal at på til ha en stilling meget høgt på strå? De har påfallende mange likhets trekk og om de begge har små hender vet jeg ikke.

I allefall har Trump en påfallende stor interesse for Putin, Xi, Kim og Saddam Husein, kanskje han vil holde forholdet til Duerte hemmelig siden han går stille i dørene og ikke nevne han offentlig?

Men før Trump kom på banen var der ikke noe hacking fra Russerne og nå er de, borte i Moskva i full gang døgnet rundt, dag ut og dag in og kun mott Clinton og Dems, mens Trump som støtter og snakker pent om Putin går fri.

Er det mistenkelig eller?

Selv om Clinton har "rigged" president kanditat debattene, har Trump nå endret mening og har planer om å delta i alle 3. På søndag kunne Trumps russiske hacker venner bekrefte der var ikke funnet noen e mail fra Clinton i forbindelse med de 3 dabatter.

Noen gang er det kjekt med litt hacking.

Ha det bra og håper å se deg igjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits