eMeget omtenksomt av Trump supporter........

 

Jeg er full av beundring for Trumps supporternes skriverier og tanker om Hillarys helse, hva hun måtte feile og medisinering.

Var der ikke en ide å følge opp Trump der legger en attest på bordet der har tatt 5 minutter å produsere, den ligner mer på en veterinær attest end en legeattest. Medisiner der har sett sier språket ikke er relevant og de få ord der står er nermest latterlig.

Når man så vet Trump er lidenskabelig golfspiller, så skal han fraktes rundt, han kan så vidt ta de 5 - 10 skrit frem til tee boksen og hans sving bærer tydelig preg av han har store problmer med ryggen.

Trump gjentar sig selv, 3, 4 eller 5 gang og det er tydelig tegn på han har alzheimer, han klarer kun dagen ved hjelp av sikkherhets folk og andre hjelpere. Han kunne med fordel bruke rullestol det gjorde Rosevelt og han var da meget populær. Man ser han maskin messig står bak talemaskinen og beveger sig som var han er en marionett.   Der er beviselig Alzeimer i familien og dermed stemmer det godt med Trumps oppførsel og han har arvet familie sykdommen. Faren led også av en lungesykdom pheumonia og det er vel derfor Trump skal kjøres rundt på golfen og ikke kan gå?

Men hva gjør Trump i forbindelse med president kandidat debatten og der er en i forsamlingen der viser et billed av hans nakne kone?  Vi vet fra tidligere han blir taus han mister munn og mæle og hvordan få han i gang igjen?

 

Faren til Trump var alkis, bror Fred jr drak sig ihjel og hva er så Donald Trump?  

 

Moren til Trump er immigrant, hun kom i sin tid fra Skotland og nå er det forsent for Trump å sende hende ut igjen. Trump man kan ikke få alt livet.

 

Tenk sig, en vaske ekte naken modell i det WH det har vel aldri hente før og det må der bli noe av. Hun er også avbildet med en venninde og da er der noen der antyder hun er lesbisk, men kan man være det når man er gift?  Er der en sådan klubb hvor man danser swing eller hva det nå hetter. Jeg har aldri prøvet sådan men kanskje familien Trump er så avansert?

Jeg må på det sterkste avvise hun har drevet med escorte, det sier hun i allefall selv og så får vi tro henne på det?

Med fare for min kone leser de her linje så kunne en jo bare drømme om de her to damer og en sandwich :) 

Hu naken modell har også gått på universitet til Trump og har en fin diploma og der tilhørende grad. Hun skal ha lært og lese og skrive perfekt engelsk. Hun skrev takke brev til en venninde: Dear Prodence, I am veru glad yuo helpt me wit the lutter to the polise so I can stau in te OSA I luve thus countru.

Hun skal også ha en spennende web siden, alle snakker om den, men jeg finner den ikke og lure på hvor den er blitt av?

En unnersøkelse viser, at en Trump supporter har dårlig betalt arbeide, liten eller ingen utdannelse og ofte arbeisløs og det forklarer mye.

Når så stakkels Trump skal se sorte skjerme for han har ikke penge til tv annonsering mens Clinton ruller over skjermen i hele USA og fisker stemmer til 1000de det må være surt for'n.

Jeg må få gjenta tallene fra i går: 53 mill til Trump og 262 mill til Clinton for august jeg tror jeg skal ta 15 minutter ekstra på soafen til lunsj som belløning.

Takk for nå og takk for du leste bloggen.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits