CNN fyrer opp unner Clinton og...........CNN fyrer opp unner Clinton og karusellen fortsetter.

 

CNNs nye måling sier en liten ledelse til Trump 45% og 43% til Clinton.

Hvis vi tar 9 målinger hvor CNN er en del av og legger sammen, da får vi en klar ledelse til Clinton og da er vi like langt. En velgermåling er stadig som en vejrutsikt - den blåser i alle retninger.

Der er tydeligvis flere univerciteter ute og går ikke bare Trump sin, CNN kan fortelle en god venn av Clintons driver i stor still og gjør det ganske godt uten å være kriminalisert. Dvs Bill Clinton har fått 17,2 mill usd for å være honorær konsulent, da håper jeg han har gitt de penge til Clinton Foundation for der må da være måte på hvor mye man kan ta i mott uten å gjøre noen ting.

 

Trump valser videre, nå danser han i afro amerikanske kirker og han lovpriser dem og sier de er fundamentet i det amerikanske samfunn. JDet må han få lov til men hvis han skulle finne på å opptrede naken, at dem for gud skyld ikke viser det på int. fjernsyn.

Han kan også fortelle hvordan man løser krigen med ISIL, han vil gi sine generaler og admiraler 30 dager til å komme opp med en plan. Vil det sie de førnevnte generaler og admiraler sitter å venter på det skal bli president til nyttår 2017, eller jobber de kanskje allerede på spreng for å løse den katastrofale krigen? Bare Trump kan.

Trump ligger ikke på lat siden, har har en plan for hvilke stater han skal sette inn støttet i og så selv om han snakker i tåker som med de her 30 dage. Han går fra det lysende til det helt mørke og er ikke lett å forstå og tolke. Men når man bytter politikk fra dag til dag blir det vel sådan.

Der er tragisk nok, skudt og drept nesten 500 mennesker i Chicago og selvfølgeleig i de fattige bydeler. Personen der presentere tragedien, venter bare på Trump skal komme til makten, men han forstår ikke at frem til da, så er der solgt enda mer våpen og enda flere som er drept.

Trump er blitt riktig flink til å følge manus, hans forsøk på omskolering bærer frukt så langt og så får vi se hvor langt det holder.

 

Hillary skal være takknemmelig for den her "fyringsrunde" fra CNN hun har noen ting å ta sig opp på.

Der er brukt mye tid på å kratte hjem de her 262 mill usd, der er spist noen middager og minglet endel med styrt rike mennesker som støtter henne , det jo koselig og så får vi virkelig håpe hun får brukt de penge godt.  Trump ramlet ned på 53 mill usd.

Hillarys fordel ligger stadig i den store arme av frivillige fotfolk og som jobber utrettelig og meget seriøst. Hun har like mange av dem i Ohio som Trump har over hele USA og det må gi en stor fordel. Det må jo bli minst 100de tusinde vis  flere end Trump. 

Når der så skal være 20% eller ca 20 millioner ubeslutsomme velgere og da kan hun fremdelese vinne med klar margin. Det er her fot folket kommer inn, der går utrettelig fra dør til dør hjelper folk å bli registret velger og på valg dagen stiller opp med transport.

Det er ikke velgerne det kommer ann på men valgdagsmenn der til syvende og sist velger, Vi har tidligere sett en kandidat tape med flere stemmer end den som ender opp i det WH.

Dems har eget valgkamp fly nå, så det er tydelig av Labourday setter starten for en enda mer aktiv Clinton med hennes kjempe stab av entusister som kjemper for

Stronger Together !!!

betaler ikke skatt, men har stor jet og helikopter - er det noe å satse på?

Takk for nå og takk for oppmerksomheten.

 

PS Jeg må få sett på Trumps historie og hans kriminelle karriere og skal se om den er klar i ettermiddag eller tidlig i morgen :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits