Er det Hillary der frister GOB ?Hun er sgu nydelig, hun er sabla dyktig og hun vil hjelpe de med dårlig råd og utdannelse.

 

Lure bare på hvordan det går med Trump og om han er på antabus? det vil jeg varmt anbefale for de med alkohol problmer kan ha stor hjelp av den salgs. Der er jo dem som jukser, de tvinger alkoholen i sig, blir syke også i hovedet og fortsetter både med antabus og alkohol - da er man syk. Alkoholisme er en sykdom, den er som regle arvelig i familien og derfor lett å oppdage. Men kurer det krever tålmodigeht og tid.

Han bør stadig vurdere rullestol, men kanskje i en overgangs periode bruke rullator, det bruker min gamle far på nesten 100de år og det går så det suser, gamlingen er på pc'n hver dag. Trump vet ikke hva der er opp ned på en computer, godt det ikke er med i testen for å bli president.

 

Er det Hil. der frister siden så mange der flykter fra GOB, de forsvinner som duk for solen og noen av dem står frem og sier de støtter Clinton og det er jo bare fint de har funnet ut hvem som er best egnet til å bli president.

Det er høgst merkelig Paul Ryan ikke kommer på banen for å stoppe utviklingen, men de har vel gitt opp å samarbeide med Trump?

Hvordan var det med Sovjet Unionen og idag med Nord Korea, begge lukket og isolerte, det er som med Bresjnev og Andropov som står å snakker på den Røde Plass, så sier Bresjnev godt vi har muren mott vest for ellers var du og jeg alene, så svarer Andropov snakk for deg selv.

Det vil bringe USA flere å tilbake i utvikling, samhandle og mellom folkelig samkvem. Trump vil si opp alle avtale for han kan styrer den bitten mye bedre han selv.

Miljøvern er så stort så jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men også her bør USA skjerpe sig og det til de grader.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits