Enda en gang helse desverre men..........

Hei igjen og velkommen!

Desverre kan jeg ikke selv bestemme tema idag, jeg har på utallige oppfordinrger blitt bedt om å gi et resume av Trump og hans dårlige helse samt Hillary Clintons helse. Det er hans supportere der insistere og hva gør man ikke for freden?


Som nevnt, så må jeg komme tilbake til Trump som er en gammel mann over 70 år, han får ikke den mosjon han bør få i den alder, han vil helst stå på fly trappa og "fyrer" av en tale også rett hjem til Brokeelyn med noe godt i glasset.

Famlien Trump har flere alkoholister, Fred senior var tungt belastet Donald Trums far, Donald Trumps bror drak sig ihjelp og da sier det sig selv at familien har fått sin del.

Når så Alzheimer også kommer inn i bildet, kan man syntes det er nok og det er det ikke. For en ser klart og tydelig Trump på talestolen gjentar sig selv opp til 3 og 4 gange. Jeg trodde først det var fordi hans tilhører skulle ha hjelp til å forstå og  sådan er det tydeligvis ikke.

Der er også en alvorlig lungesykdom innen i blidet pneumonia så Trump familien har virkelig fått sitt. Når så Jeb Bush en parti kollega til Trump, mener Trump er mentalt forstyrret så syntes en at glasset har randt over for lengst.

Vi ser jo også hvordan temperament kan ta overhånd, Trump tar det ut fra talestolen i beste tv sendetid, truer talere på konventet til Dems og det er jo rett og  slett, trist å se på.

Trump blir kjørt rundt på golfbanen, han er antagelig overvektig og kan ikke gå så langt. Kanskje han bruker en sådan øverst på siden? Jeg har selv spilt golf i 25 år og for meg var det å kunne gå 18 huller en varm sommerdag toppen av glede og fornøyelse. Spillet og samholdet blir helt andrledes når man kjører rundt hvert for sig, det blir avstumpet og kort.

Når så Trump legger frem en lege attest, der har tatt 5 minutter å lage og det forstår man egentlig godt, for her kan der være mye å skjule. Trump vil se Clinton sin legeattest og det vil jeg tro han skal få, bare han legger frem sin selvangivelse først.

Trump skulle se Obamas dåpsattest, og da skulle han legge frem sin selvangivelse og den er enda ikke vist frem.

Hillary Clinton er en voksen dame og hun har det voksne damer skal ha, med 35 hektiske år i politikken vet hun å ta vare på sig selv og det ser man tydelig. Altid velstelt og velkledt. Hennes garderobe mangler der ikke noe på og er fra tid til annen unner krittik fordi den er for omfattende.

Visegutten til Trump Pence vil legge frem sin selvangivelse i løpet av et par dager og så er det komplet ubegribelse Trump ikke legger frem sin.

Han har selvsagt mye å skjule, han betaler ikke skatt, han er belånt til opp over skorstena med midler fra Moskva og han gir ingen eller svært lite med støtte til veledighet. Der er fler andre opplysninger som kan være interessante å vurdere. Det er ikke bare selvangivelsen for 2015 vi ber om å få se, men flere år tilbake og da kan der virkelig være noe å skjule.

Clintons ligger ute på hennes web siden for ca 30 år tilbake. Så det er ikke vannskelig, men har man mye å skjule så har man mye å skjule.

Mange, riktig mange topp politikkere fra GOP forlater skuten, noen av dem støtter Clinton offentlig og sier de vil stemme på henne.  Det er vurderinger hele tiden og om enda flere skal hoppe av, de er redd for å bli med Trump ned i dragsuget og miste sine gode jobber i Washington.

Hillary har fått sig fly hun og, nå skal der samles stemmer i stor stil, penge kassen er fyldt med flere 100de mill usd mer end Trump, hun har det klart klart største korps av "fot soldater" og nå burde hun parkere Trump i en sandyne langt ut i ørkenen i Nevada.

Trump har byttet manskab to gange allerede, kanskje Hillary Burde burde spisse topp staben sin med et par eksperter til og det har hun råd til?.

Trump har ansatt en der driver med sex sjenanse på jobben,  Roger Ailes fra Fox hans arbeidsgiver måtte punge med 20 mill usd til dama han har sjenerte.  Vil jeg jobben sammen med en sådan gammel gris der burde pensjoner sig?  Det vil Trump tydeligivs :(

Jeg håper min venner "Trumpets" er tilfreds med dagens epistel?

Takk for nå og ha det godt.

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits