Clinton og Trump i en før test.

soldater1.jpg

Hei og velkommen.

Clinton og Trump i en før test i forbindelse med president kandidatene skal debatere 26 september.

Den ble som man kan forvente.

Trump er en akrobat i ikke å svare på spørsmål og får men svar ut av han, kommer der ofte de mest bizare svar. 

Han får sig til å rakke ned på det Amerikanske forsvar, det er "rubble" = steinsprut som han sier. Hvis der er noe det Amerikanse forsvar ikke er så er det rubble, de har utstyr som få og de har penge som få og Pentagon vet nok hva det handler om.

Trump har fått sikkerhets brifing, den kan han dreie til at Obama og Clinton har opptrådt klanderverdig i forhold til sit lands forsvar og sit land. En general Herling kan avkrefte det Trump sier og det er ikke sant. Sådan har det aldri vært og sådan blir det heller ikke.

Trump ble testet på Putin, han gir inntrykk av å ha møtt Putin og det har han ikke. Han forherliger Putin og beundre han for hans kontroll. Det er tydelig Trump har sansen for diktatorer og hans egen personlighet fremstår klart i samme retning.

Det mest nedrige ord du kunne bruke i sin tid om en person i USA det var, han er: kommunist, hvis naboen hørte det om en person, ble han omgående tat inn bare på mistanke til avhør og fenglset hvis han ikke hadde en god advokat. Men når Trump lefler med Putin er det i orden.

Charlie Chapling var ikke bar glad i unge damer, men han ble beskyldt for å være kommunist og måtte forlate USA.. Men forlater Trump USA?

Selv journalister skriver ikke den fulle og hele sanheten, der er en lang list med forhold som absolutt ikke er til Trumps fordel og som ikke blir skrevet om. Hans militære rådgivere har trøbbel med å holde sig alvorlig når Trump klokker i det og kommer med komiske svar.

Trump vil ha det til at Amerikanske forsvar ikke tar vare på de kvinnelige soldater og at der er alt for mye overgreb og sexsikane. Et overgreb er et for mye, men sådanne spørsmål tar man opp på bakrommet og ikke for åpen skjerme uansett hvor mye han har rett eller ikke.

Men han kan selv ansette Ailes fra Fox som har betalt 20 mill usd til en ansatt der var utsatt for sex sjikane - En lov for Trump og en for oss andre. 

Takk for din oppmerksomhet og velkommen tilbake.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits