Hva er Aleppo?

Hei og velkommen.

Hva er Aleppo spør Gary Johnsen den 3de president kandidat for libertarianerne. Det forundre meg ikke for det er Amerika i et nøtte skal, de vet ikke lengre end til grensen og da er det slutt, mange alt for mange har ikke pass og kommer heller aldri til å få et. Mannen var ikke engang flov over ikke å kunne svare og han tok det som den mest naturlige ting av verden. Er det oki å gi sig over for en stupidi og arrongant president kandidat?

Trump ble selvfølgelig også utspurt, det var pinlig, for han viste heller ikke hva det handlet om, per automatsk går han til angreb på Obama som er en dårlig leder og Putin kan det hele.

På et tidspunkt får USA nok, det går på deres ære løs at Trump lefler med Kremel. Trump er jo ikke klar over det rotasjons sytem Putin og Medvedev kjører for å holde diktatorisk kontroll med Russland. De bytter på jobben som president og på den måten omgår de russisk lov. Hadda Obama gjort det samme var der omgående blitt opprør i USA.

Clinton i sin tur vet selvfølgelig hva det handler om, hun er ikke 100% enig med Obama, men hun tenker først og fremmest på sine tropper og vil spare dem mest mulig. Den taktik har hun til felles med Obana og vi ser Tyrkiet rykker inn og de syriske regjernings styrkerne er på offensive og der skjer noe på bakke plan.

Norsk Jan Egeland er dypt fortvilet, han jobber på spreng for å hjelpe de nødlidene og sultende. Han er respekter, han er døn erlig og hardtarbeidene. Hvis ikke han får det til er der ingen der gjør det.

Hvis den her test blir en kopi av kandidat utspørringen den 26 sep så kan Trump godt pakke sammen der og da. Møteleder var utrolig dyktig og proffesjonell. Trump er til de grader misslikt, mens Hillary er ikke så meget misslikt og det er der stemmerne ligger.  De er ca 20 mill som ikke har bestemt sig,

 

Jeg tør ikke tenke på hva ISIL kan finne på neste gang, vi vet aldrig når og hvor, dvs per statistik så er Frankrige nerliggende. Selvfølgelig skal vi verne om uttrykningsfriheten, men det går også an å holde de her tegninger på bakrommet og ikke vifte med dem unner skjegget til de som hater den slags.

 

Aleppo, er eller var Syrias største by ca 2,3 mill innbygger, der er nesten ikke to sten der henger sammen mer. Det vil kostetitalls milliarder å bygge byen opp igjen og det vil ta lang tid. Der må et masivt hjelpe program fra hele verden for å få det til.

En eldre kvinne sort kledet og i full islmask beklædning, hvorfor er du her, hvorfor flytter du ikke, Aleppo er mit hjem og her jeg hører hjemme.

Russland og USA skal ha 15 punkter som skal på plass for en våpenhvile, der er så langt 13 punkter på plass og to gjenstår. Tror det er noe med en vei gjennom Aleppo og hvordan mat hjelpen skal få adgang oghvordan de skl håndtere mat og medisin hjelpen.

Lawrov er russisk utenriksminister over de siste mange år, han er respektert og han vet hva det handler om. Han vil gjøre sitt, for å få en våpenhvile på plass. Det samme er John Kerry på USA siden, en utrolig dyktig diplomat og kjent verden rundt.

Jeg tar sjansen på der er en våpenhvile på plass til week enden og at den holder en lang tid frem over.

Takk for nå og vi ses.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits