Hva har USA og Russland til felles?

Bilderesultat for foto trump putin

Tvillinger ?

Ja hva har de to stor makter til felles, legg merke til jeg skrive ikke super makter for det er kun USA som er.

De har delvis hudfargen, de hater hverandre inderlig som pesten og det er det!  Det er ikke de beste forutsetninger for samarbeide og samkvem.

Der er riktig nok en stor by i Florida ved navn St. Petersborg, men hvor mange med russiske aner der bor der vet jeg ikke, men russere i USA er ikke særlig lojale mott sine røtter. Det kan høgst være en promille eller så.

Russerne forstår det ikke selv og det gjør i allefall ikke Trump. Russland er minst 25 år etter USA og oss i vesten i utvikling, de har en helt annen kultur og en annen måte å tenke på og et annet sett verdier. F.eks deres holdning til homosexuelaitet er avskyelig - som arpartheid i USA på 60 tallet. Det virker som om de tror det er smittsomt?

Russerne forstår ikke de er "lille" bror eller de vil ikke forstå. De blir akseptert som en stor makt påga folketalle på ca 130 mill og tidligere tiders historie.

Trump forstår ikke Putin er en diktator, han tror Russland er et demokrti og derfor sammneligner han med Obama.

Det er en av flere feil der koster Trump billetten til Washington. Trump burde vite at et av de verste skjellsord i USA er: kommunist. Når Amerika våkner og det går opp for dem hva de er med på, da forsvinner støttet til Trump som duk for solen.

Amerika er de dumme? Ja hvis Trump skal få sin vilje.

Det bygger sig opp til 26 september. Vi så Megan Kelly kjører Trump, hun med blod alle vegne, vi så debatten i går, Trump har to standard svar mens han koger i topp etasjen for å få luft, forsøker å tenke og det klarer ikke stakkern.

Svar 1 Det er Obama og Clinton som ikke har gjort jobben sin og de kan ingen ting.- bare se til Putin

Svar 2. Det er Clinton og Obama som ikke har gjort jobben sin og de kan ingen ting - bare se til Putin

Hvordan han skal få 90 minutter til å gå med 2 standard svar alternativer må bli et kunst stykke.

Trumpp har gjort det å ljuge til en kunstart, bløffing det samme, skape hatfull atsmosfære rundt sig og sette onde øyne på folk.

Obama har sittet i 2 x 4 år, Trump sier jo rett og slett amerikanerne er stokk dumme og idioter, hvem har valgt Obama?  Han er pt USAs mest populære politikker, se hans familie de er uklanderlige, Michelle den mest elskelig person man kan tenke sig og hun beholder tøyet på i offentlige sammenheng.

Trump gamle dreng, du bør skifte valgkampledelse en gang til, så du finner vei. Kjøp deg en gps gjerne en fra Garmin og en fra TomTom men det hjelper deg ikke. Selv om media forsøker å holde koken i valg kampen så de kan få mest mulig "spiker suppe" = reklame penge i kassen.

SÅ HAR DU TAPT TRUMP!.

Takk for nå og vi ses :)

 

70% til Hillary og 30% til Trump

 

Takk for nå vi ses. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits