Trump er sort seer, betaler ikke lisens og skatt!

 

Hei igjen.

På en god dag har Trump kanskje 200 firmaer og på en mindre god dag 100de alt ettersom han er i humør til og hvem han skal skryte til

Han har store problemer med de 3 jurdiske enheter som Clintons står og faller med. Clinton Foundation er stadig til for å hjelpe nødlidene. Det vil Trump ha satt en stopper for med Donald Josef Trump Fundration er i orden.

Clinton Libary som er et bibliotek som navnet sier.

Hillary Clintons valg kamp som hun har forberedet sig på i over 5 år og som ikke har noe med de to førnevnte enheter å gjøre. Bare se hennes tax return - selvangivelse.

Hvor er fru Trump blitt av, håper ikke hun er i Alaska og da må hun i allefall ha klær på sig. Kanskje hun er busy med sin web side eller hun studere ved Trump universitet. Kan ikke tenke meg hun er reist hjem igjen. Hun kom som en storm vind som Carola ville ha sunget og forsvandt som en orkan.

Trump er mer svindler end forretningsmann, han har sin egen Donald Josef Trump Foundation i Maimi og store problemer med justis ministeren i Florida Pam Bondi og som att på til er hans partikammerat.

ISIL feire vel ikke jul?  Men de ønsker sig Trump i det WH for han motivere mer de unge Jihdister.

Trump ligger bak mht penge innsamling, min gamle tese: DER ER INGEN DER SENDER PENGE TIL EN MILLIARDÆR !!! den stemmer på kroner og øre.

Opensecret har en hel web side med finansielle opplysninger og det vil ta en dag å komme igjennom alt. Det korte og det lange er.

Trump usd 160.000.00

Clinton usd 435.000.00 

Trump får lån, men med sikkerthet i fast eiendom og er han villig til å satse så pass? Har han eiedeom som ikke i forveien er belånt?  Han er ikke garantert å få de penge igjen via innsamlig og donorer.

konkurs !!!

Det er slutt på gratis lunsj, tidligere ble han invtert inn i redaskjonen til en snakk og det var gratis pr. De dager er talte og nå er det å kjøpe sig annonse tid som alle andre.

Jeg er stadig forbannet over Trump ansetter tidligere sjef for Fox som er dømt til å betale 20 mill til en ansatt for sexual harrasment og så vender Trump sig om og angriber sit eget forsvar for sexual harassment. 

Ha det bra og takk for nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits