Hillary med hørepropp?

Her er nærbilled av Hillary fra det famøse møte - ser du noen ørepropp?

Ifølge Trump og hans supportere skulle Hillary ha brukt ørepropp unner konferansen forleden med Trump, men er det mulig, hvorfor sier ikke Trump i fra der og da og hvorfor sier ikke moderator i fra?  De billeder der er lagt frem er klart manipulert og meget grumset.

Hvem kan fortell Hillary noe, ingen kan, ikke engang Bill kan?. Det er jo latterlig og det viser bare hvordan det står til hos Trump. De kjenner det brenner unner dem og tror slike tåpelig samt barnslige påstander kan hjelpe.

Videre henger man sig opp i hennes mobil telefon, håper ikke Trump vil se hendes undertøy, for så må han vise sitt og der kan der være mange brune striper?

Trump på telefon med Larry King, de kjenner hverandre ganske godt men der var tydeligvis ingen fordel til Trump unner det her tlf intervju

Trump henger  sig i løgne, løgne og atter løgne. Han er så forarget, så forbannet og så fustrert over de Amerikanse tropper er trukket ut av Syria og det er selvsagt Obamas feil. Obama er udugelig.

 

Det er hans parti kammerat George Bush sin beslutning om å trekke de amerikanse styrker ut.

 

Det her med helseattesten til Hillary, det er et kjent fenomen i valgkampene og kan ikke komme overraskende på noen. Bush / Dukakis - hvor Bush regelrett tok "røven" på Dukakis. Det eneste problem Dukas hadde i den valgkamp han tabte var at han var for erlig.

Trump syntes media ljuger og at de ikke er retferdig, men hvem er det som truer media og utelukker dem fra sine valgmøter?

Vil Trump fiske velger som flykter fra presidentkandidat Johnsen der aldri har hørt om Aleppo, den her gang var Trump meget usikker og han skulle ikke brende nallerne.

Nixon hadde en genial plan i sin tid for seier i Vietnam, Trump som ikke er militær utdannet mente nok hans plan var noe å satse på for Syria. Kanskje den ikke trengs hva så?  Ja det var han ikke sikker på Trump.

Hvordan forbereder Trump sig til 26 september, han brukte litt tid i går kveld.

Moderator, trenger han å være sannhets vitne den kveld?  Neiii Chris Wallace kan sine ting, han som skal lede debatten og så får vi se hvor mye sanhet og løgne der blir presentert.

Når Larry King kommer inn på det med tax return, så blir det stille på Trump og han viser til revisjon. En revisjon der tar 5 minutter og da er der ingen undskyldning for å gjemme på selvangivelsen.

Det er helt helt tydelig der er mye drit å skjule og gjemme for velgerne og Trump ville være fortabt hvis den ble hacket.

Valget 8 november får gå som det går og nå var der ingen problmer fra Trumps side, tydelig instruert om ikke å sutre. Han vil gjerne klage på valget er "rigget" men han følger instruks fra Kellyann.

Takk for nå og ha det godt.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits