Erna Solberg debatere Lottrup - Sensasjon !

Sensasjon, Erna Solberg debattere Per Lottrup er heldigvis også en løgn. Det blir årets korsfestelse, nesten før vi blir presentert, jeg vil jo aldri få et ben til jorden. Våres Erna er ikke bare en veteran ut i politikken, men hun husker og hun kan sin poltikk bedre end noen annen.

Trump med 6 måneders erfaring i politikken, som ikke vet forskjell på diktatorskab og lederskab, for han ønsker vel som Putin å være diktatore i et demokrati. Skal møte Hillary Clinton med 35 - 40 års erfaring. Hennes inngående kjennskap  til politikk i USA og ellers i verden er så overvellende.

Bookmakerne vil ikke en gang ta veddemål på hvem som vinner debaten for de mener Clinton er en klar vinner.

Trump har en masse kontakter verden rundt, men om de kan hjelpe han i hans utenriks politikk er jeg ikke sikker på:  miss Sweden, miss Germany, miss China, Miss Mexico osv........... 

Det er så enkelt og kjekt med Trump, han ljuger så man forstår det, sist så skal Clinton være ansvarlig for atombombe sprengingen i Nord Korea.

Trump henger med fordi han kjøper stemmer, helt helt gratis og det er ikke Mexico der betaler den her gang. Det er de som ikke har så mye i forveien, de fattige og de som har to jobber eller fler.

Han har lovet skattelette i flere trillarders klassen og der er noen der skal betale. Nå betaler han ikke selv skatt men han kan tildele sig selv regjernings kontrakter i milliard klassen og få kompensasjon den veien.

Pressen klager han på og med god grunn. Hillary fikk en over nallerne forleden og det var vel ment som en vekker og at hun ikke skulle vite sig for sikker. Hillary har skuffen full av krææner eller retter dolaser også får hun gratis pr av media til flere 100de millioner av usd. Pressen skal etisk forsøke å være nøytral, men med Trumps håndtering av informasjon, valgkamp og oppførsel gjør det ikke lett for media.

Texas der er du født republikaner og har medlemskap til GOP i fødsel, men siden Trump har splittet partiet i laser og pjalter, er det en saga blott, selv avisene i Texas opplyser at Trump ikke er republikaner og at han ikke fører deres politikk.

To stemmer kan ikke velte et lass, men de kan lede et stor lass til å stemme Hillary, George Clooney sier Trump i det WH det kommer aldri til å hende og Britt Pitt sier det samme men på sin måte. Eva Longoria, Glenn Close, Cher, Susan Sarandon og det meste av Hollywod ser helst Hillary i det WH. Clintor'n leter stadig etter en til å sitte på stolen sin og det forstår man godt.

Jeg sliter stadig med min dysleksi, der er merkelig nok ikke noen stavekontroll i det her program så jeg må over i et annet også tilbake igjen og i dag er første gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits