Våpenhvile i Syria.......

Polaris Images

Ikke si det for høgt, noen kan høre og våpenhvilen kan bryte sammen den som vi har ventet vi har ventet så lenge på.

Her vil Trump ha amerikanske soldater inn igjen, når der i forveien er masse Tyrkiske og andre nasjoner fra området, dvs de skal stå på nakken av hverandre og være skyteskive for ISIL.

Trump sier at det er Obamas skyld krigen i Syria har trukket ut, men Trump vil ikke husk på det er hans egen parti kammerat Bush som ga ordren til amerikanske bakkestyrker skulle trekkes hjem.

Trump har en militærplan for Syria, men når han ikke engang vet hvem å som ga order til bakkestyrkene skulle hjem og han selv ikke har noen militær utdannelse eller erfaring.

hva med de  amerikanske  general kanskje de har en annen plan som er basert på profesjonell vurdering og deres mange års erfaring rundt i verden.

Trump ved stadig ikke hva som er opp ned på et gevær, han er støttet av NRA, får masse penge fra våpenprodusentene til sin valgkamp og han skal i sin tur sørge for de får solgt mere våpen. Men det kvalifisere ikke til å sette sig over Pentagon og deres generaler.

Trump er stadig en løs kanon der skyter til alle sider og han  skyter sig selv i foten, minst tre gange om dagen, morgen, middag og kveld. Trump hyller prinsippet, bedre med dårlig reklame end ingen reklame.

Ville bare fortelle om våpen hvile og som jeg håpet på tidligere.

Moin og ha det til vi ses igjen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits