Trump og mafiaen.

Trump og mafiaen, er desverre sandt og han ønsker sig inn i Det Hvite Hus med sin naken modell - men er det mulig?.

Listen over Trumps tvilsomme bekjentskaper er lang og omfatter mest oppsiktsvekkende italiensk-amerikanske mafiosi i New York og Philadelphia samt den russiskfødt gangster Felix Sater. Trump husker selvfølgelig ikke Sater som har vært på hans lønningsliste i mange år og som bla. er dømt for vold.

Rett etter universitet hadde Trump blitt venner med  byens mest notoriske fixer advokat Roy Cohn  hadde tittel av mob consiglieresom bla. var berømt og beryktet som advokat fora «Fat Tony» Salerno, boss for mafia familien Genovese den mektigste maifa familie i New York og en annen mafia relasjoner er Paul Castelanno top boss for Gambinos.

Byggeselskaper kontrollerte av mafiaklaner i de to storbyer har været direkte involverte i oppførelsen af alle de bygninger, Trump eier eller har eiet i New York og i spillebyen Atlantic City i New Jersey. Bygge matadoren har solgt eller utleiet leiligheter i Trump Tower på 5th Avenue og Trump Plaza på New Yorks Upper East Side til kjente mafia men. Han har ladet mafia infiserende fagforbund holde ro og orden på sine byggeplasser.

Selv skryter Trump med å ha gitt kampagnebidrag mod vennetjenester fra politikere i New York, en eufemisme for bestikkelse. En af politikerne var formanden for New Yorks byråd, Andrew Stein, der i 1985 fik en gave? på 50.000 dollar af Trump. Stein blev i 2011 idømt en betinget dom på tre år for å ha unnlat å innberette 1,6 mio. dollar i hvitvaskede penge til skattevesenet.

Mafiaen og narkotika er et ømtåelig spørsmål, vi vet for sikkert at MV Costa Concooordia fraktet store mengder narkotia for mafien og vi vet det selges på nesten hvert gaehjørne. Det er stor inntekst kilde for mafiaen og de skyr ingen midler for å tjene noe ekstra kroner.

Trump klager på Clinton Foundation, som ikke har noe med Hillary Clintons valgkamp har tatt i mott støtte fra Saudi Arabia, men i kjent Trump stil så selger han deler av Trump Tower nettopp til Saudi Arabia.

Det her er bare toppen av isfjellet, jeg kunne bruke flere uker på å grave frem tilsvarende historier om en mann der er kjent for å ljuge, svindle og bedra folk

En tragist historier, hvor et lille barn i familien er alvorlig syk, det ender opp med en hospitals regning på flere hundre tusinde, når så Fred sr går bort vet alle at der er mer end penge nok, men nei lille William lll må til slutt seile sin egen sø. Familie Trump kan være nådeløse. 

Bygge bransjen og fagforeninger i New York er viden kjendt for å være kontrollert av mafiaen og der er Trump er stor aktør. Det vil ta lang lang tid å komme tilbunds i Trumps karrier med mafien.

Takk for nå og ha det godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits