Mexico ønsker mur til USA og de vil selv betale.

Muren mellom Mexico og USA

De vil etter Trumps besøk ha muren opp å stå så fort som mulig og de vil betale selv. Men der er på betingelse:

                                             Trump ikke kommer til Mexico mere.

På sikt hvis Trump skulle bli valgt til president, vil folkevandringen av Amerikanere til Mexico bli så stor at de Mexikanske myndigheter ikke kan ta ansvar for om de kan klare en så mektig oppgave.

En Mexikansk senator har tidligere fremmet en anti Trump lov og som skal haste behandles i regjernigen så snart det er mulig.

Mexicos tidligere president har fått talen sin igjen, han ble munnlam da det gikk opp for han at Trump var invitert til Mexico, han var så forbannet at han kunne ikke få frem et ord.

Den minister som fremmet forslaget om Trumps invitasjon, har fått sparken, han er blit erstatet og den aktuelle minister er omplasert i ny stilling. Ryktene vil ha det til han nå er blitt grensevakt.

Mexico er USAs trejde største handelspartner, Obama var i Mexico ca 2 uker før Trump og da var tonen meget hjertelig og protokollen meget vennlig.

hadet og takk for nå.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits