Hillarys helbred bør offentligheten vite mer om.

 

 

 

Hillarys helbred bør offentligheten vite mer om, hun bør invitere til en åpen pressekonferanse sammen med sin lege og gjerne en spesialist på pneumonia.  Ta den helt ut, ikke noe å skjule her og

Da vil hun ta mye av trykket den 26 september og der vil bare gjenstå et spørsmål av betydning og det er e mail serveren. Moderator vil sikkert stille spørsmål i den forbindelse og det er ikke til å unngå.

Hva vet vi om Trump?  Han sier intet og han gjemmer sig når det stormer. Han legger ut en legeattest som man trekke i en automat på Grand Sentral Station og der koster 5 box. Han vil ikke legge ut sin tax return = selvangivelse, der skjuler så mye som en «atombombe» eller flere. Hva ellers skuler den gode Trump?  Når kona hans blir presentert naken,  men Trump er i alle fall gått ned i jordhulen sin. Ikke en twitt eller en melding den dagen. Mye å skjule og da er best å gå i dekning.

Trump blir kjørt siden 26 september angående den selvangivelse, alle hans siste svar er at den er til revisjon og revisjon tar 5 minutter. Men så enkelt blir det nok ikke.

Hillary er litt eller mye  busy, hun skal være alle steder også skal der «krattes» dolaser inn,  nå før minnehøgtiden i New York, var der møte opp og møte ned og i mente, samtidig som hun sammen med min «venninne» Barbara Streisand var på penge innsamling. Det kan ta drepen på mange.

Men hvem kan fortelle Hill noe? Der er et sterkt team i Dems og med Bills hjelp så skal hun nok roe sig ned. Der er avlyst en to dagers penge innsamling til California denne uke og smart er det.

Indira Gandhi, Golda Meyer, Jern kvinnen fra England, Gro Harlem Brundtland, Angela Merkel, Dronning Elisabeth II, Danmarks dronning Margrethe II og Hillary Clinton. Der er sikkert flere, men nevner i fleng for å illustrer kvinner kan og hvis Trump undervurdere skal han få se.

På herre siden, Franklin  D. Roosevelt, Jon F. Kennedy, Dukakis, sikkert flere også her, som hadde sin helse problemer. Hva har Trump å skjule?

En golf bane er ca 7500 meter, med div svinketurer i skogen og hist og her, så totalt ca 10.000 meter,  Trump bruker 100 slag og 5 meter å gå fra buggy til ball og retur 5 meter = 500 meter går Trump å en golf runde. 5% av en golf runde klarer Trump og gå hvorfor ikke mer?

Jeg håper å se Hillary i den førnevnte pressekonferansen og hun vil gjøre livet enklere for sig selv.

Takk for nå og ha det godt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits