Kan han bli USAs neste president med en naken modell ved sin side?

Hva kan Trump få til?

Vi har sett han på tv fra vår kant av Atlanteren og den er nok noe annerledes end den de har i USA.

Det som er en sensasjon i VG har de aldri hørt om i Texas og når Gro Holm fra NRK utbasunere sine nyhetter så er de flere dage gamle der hvor de skjer i USA.

Det store spørsmålet ? 96.000 kroner spørsmålet:

Hva kan Donald J. Trump få til ?

Hans personlighet er direkte, han kaller en spade for en spade og er det smart  i politikken?

Hans naboer, Mexico vil ikke se han mere og har laget en lov mott Trump. De er hans 3de største handles partner og Canada skjelver i buksene og vil ikke uttale sig i frykt for han blir president.

Han vil isolere USA, alle avtale om handle, samkvem og miljø vil han si opp for det kan Trump klare selv alt sammen. Skaper han et nytt Sovjetunionen, som ingen har reel kontroll med og innsyn i. Og som ingen ønsker samkvem med.

Trump mener miljø vern er tull og tror ikke på det og vil i alle fall ikke legge to fingre i kors for det spørsmål. Han skulle få henne miljø dama i Oslo fra MDG på halsen så tror jeg han vill får lært et og annet.

Han har en lange rekke med konkurser og andre tvilsomme transaksjoner. Kjøper billed av sig selv for usd 200.000.00 av innsamlingsmidler og det samme med hans egen  bok for usd 55.000.00

Er der noen fremtid for han barnebarn?  Kim i Nord Korea hyller han og atomvåpen frykter han ikke, er det fordi han er dum eller ikke forstår rekkevidden av atomvåpen.

Heldigvis så er det ikke mitt valg, men jeg er dypt bekymret på vegne av mine barnebarn når det gjelder miljøvern, atomvåpen og NATOs fremtid.

Jeg skulle ønske Obama ville gjøre som Putin, lage en rokade med sig selv så han kunne fortsette i mange år til som president, det er jeg helt helt sikker på menneskeheten vil tjene på 

Takk for nå og ha det godt.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits