Trump og mafiaen en undelig trist historie.Trump og mafiaen.

Rett etter universitet hadde Trump blitt venner med  byens mest notoriske fixer advokat Roy Cohn  hadde tittel av mob consigliere som bla. var berømt og beryktet som advokat fora «Fat Tony» Salerno, boss for mafia familien Genovese den mektigste maifa familie i New York og en annen mafia relasjoner er Paul Castelanno top boss for Gambinos.

Byggeselskaper kontrollerte av mafiaklaner i de to storbyer har været direkte involverte i oppførelsen av alle de bygninger, Trump eier eller har eiet i New York og i spillebyen Atlantic City i New Jersey. Bygge matadoren har solgt eller utleiet leiligheter i Trump Tower på 5th Avenue og Trump Plaza på New Yorks Upper East Side til kjente mafia men. Han har ladet mafia infiserende fagforbund holde ro og orden på sine byggeplasser.

Selv skryter Trump med å ha gitt kampagnebidrag mod vennetjenester fra politikere i New York, en eufemisme for bestikkelse. En af politikerne var formannen for New Yorks byråd, Andrew Stein, der i 1985 fik en ?gave? på 50.000 dollar af Trump. Stein blev i 2011 idømt en betinget dom på tre år for å ha unnlat å innberette 1,6 mio. dollar i hvitvaskede penge til skattevesenet.

Trump klager på Clinton Foundation, som ikke har noe med Hillary Clintons valgkamp har tatt i mott støtte fra Saudi Arabia, men i kjent Trump stil så selger han deler av Trump Tower nettopp til Saudi Arabia.

Trump Foundation har 1,2 mill på bok, mens Clinton Foundation har 332 mill på bok og det klager Trump også over.

Det her er bare toppen av isfjellet, jeg kunne bruke flere uker på å grave frem tilsvarende historier om en mann der er kjent for å ljuge, svindle og bedra folk

En tragist historier, hvor et lille barn i familien er alvorlig syk, det ender opp med en hospitals regning på flere hundre tusinde, når så Fred sr går bort vet alle at der er mer end penge nok, men nei lille William lll må til slutt seile sin egen sø. Familie Trump kan være nådeløse.

I FOKUS: Presidentkandidat Donald Trump er i vinden som aldri før.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits