9/11 nå er bygget mitt høyest - vinner valget på det?

En av mange upassende uttaelser fra Trump, som han garanter ikke vinner på ognår så dama hans er naken modell da går det hele rett vest.

Det er differansen dem i mellom i innsamlede midler til nå og den forventes å øke til 5 milliarder før valget. 5 milliarder mer til Clinton der kan kjøpes my tv reklame i beste sende tid, når man så ved Dems er helproff på tv annonsering er der virkelig lagt ved i ovnenen til den sovende bjørn.

Clinton og hennes stab har noe å forvalte, men de har også masse blødere fra Trump som de kan eksponere i media.

Han journalisten i rullestol der stiller kritiske spørsmål og så gjør Trump div. spastiske bevegelser tror jeg vil flytte stemmer. Den er vist endel gange i beste tv tid allerede.

Kahn med den lille boken sin, hvis den ikke hisser Trump opp når han får se den igjen, så er den alle tiders motivasjon for å ta stemmer tra Trump.

Trump som fyker i taket pga en tweet han ikke liker og han vil være president tar også kegler.

En hjerte knuser av rang Eva Longoria og hennes Texas som normalt er GOP land men i hennes versjon blir det til Dems og de blå. Hennes tale skal oppleves og ikke beskrives i en blogg.

Elisabeth Warren, så full av energi og friske kommentarer, er god å ha med på laget og sende rundt for å holde valgmøte.

Han tjukken sex spesialisten Roger Ailes der har betalt 20 mill usd til en av sine damer for å er som bekjent ansatt hos Trump.

Litt mere grus på falle rebet:

Trump vil se Hillarys helesatttest men han vil ikke vise sin egen.

Trump vil se dåpsattest til Obama vil ikke vise frem sin egen selvangivelse for perioden 2009 til 2016 - bare 7 år og der må være riktig mye å skjule. Nå er det man skulle ønske WikiLeaks satte i gang med hacking.

Trump vil mye på andres vegne men ikke for sin egen del og da kan en undres på hva han skjuler.

Dvs når verdens freden skal fikses, sulten overvinnes og alle miljø problemer er løst da kommer onkel Donald - jeg kan !!!

Aftenposten kan fortelle Clinton pga et illebefinnende har tapt valget, NRK ved Gro Holm kommer vel med sin nyhetter en gang i slutten av uken, tror hun med fordel kan justere datoen, Nettavisen ligger midt i banen og har ikke de store utslag.

Takk for nå og ha det godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits