Trump får panikk.

Trump får panikk, han begynner å rokkere rundt på oppstillingen til Clinton fordi hun får et illebefinnende.

Jeg trodde Trump skulle ordner sine egne problemer, som han har mer end nok av og så kan Hillary gjøre det tilvarende.

Men skal der ikke mere til Hillary trenger avlastning og en tweet til å få Trump og co i ubalanse, så er det enda et bevis på han er komplet uegnet i WH.

Når man tenker på hva Trump har vært igjennom, så for står man godt, Et kjempe hotell, The Palm Trump 300 rom begynt i 2008 og lagt på is 20111 ? 300 rom og en masse leverandører der ikke fikk betalt og Trump løp med kassen som vanlig. Det stresser kan jeg tenke meg. Trump Tower Tampa begynt å bygge i 2006 også det lagt på is 2007 med samme resultat som førnevnte.

Hillary har kjørt et løp som Trump bare kan drømme om, hun har samlet inn penge i stor stil, holdt valgmøter og hatt møter med div. organisasjoner og offentlige etater.

Hvis Trump kjørte samme tempo som Clinton så kanskje han hadde flere dolaser i kassen til reklame.

Hun trenger et par dager, som hun har gjort plass til ved ikke å dra til California, kanskje Elisabeth Waren kan steppe inn eller selveste presidenten Barack. De er et team som Trump bare kan misunne.

Hvis Trump tror Clinton gir sig, skal han få sig en stor overraskelse, hvis han undervurdere Clinton skal han få enda en stor overraskelse og hvis han undervurdere møteleder på den 26 september og da kan han bare pakke sammen.

Takk for nå og hadet.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits