Vil Trump begå politisk selvmord...........

Vil Trump begå politisk selvmord?

Selvfølgelig ikke, men det kan virke sådan, når han er kommet så langt, han føler han er tilbake i førersetet og det skal ikke glippe.

Hillary Clinton og Tim Kaine har lagt sin selvangivelse ut forlengst. Mike Pence hans visergutt skal gjøre det i løpet av denne uken..

Trump sier det er på grunn av revisjon, men det blir avvist av alle revisorer og eksperter som tull. Det er fra 2008 og frem til 2015.

Velgere forventer den som vil inn i det ovale kontor legger frem sin finansiell status og hvordan er det på Stortinget her i Norge? Det er ikke bare et spørsmål om inntekt og hva der betales i skatt, men også hvordan pengene tjenes. Og ikke minst om det stemmer med selvangivelsen og det som er oppgitt i presentasjonen for å bli president kandidat. Der vet vi der er store differansen for her er der sivet ut litt informasjon som ikke er til fordel for Trump.

Alt vi vet i dag, er det han selv sier, jeg har gjort det godt, men vi vet også han lyver raskere end vi kan kontrollere, han sier også han har gitt 100 mill til velgjørenhet og den svir når vi endelig får se hans selvangivelse og det ikke stemmer. Han er revidert hver år.

Sier han gir med armer og ben, men ingen har fått donasjoner fra Trump. Hvis Trump gir noe, så er det altid andre der betaler og ikke han selv.

Han klager på Clinton Foundation som har 332 mill usd i på banken mens Trump Foundation har 1,2 mill usd.

Har du ikke noe å skjule, så legg frem din selvangivelse!

Han får produsert, alle arbeids klær til sine ansatte i Fjern Østen, den kolleksjon som varemagasinet Macy solgte også den er produsert i Fjern Østen, når så Trump klager på der ikke er arbeids plasser nok i USA og da kan en undres på hva han tenker på? Det er selvfølgelig Obamas feil. 

Trump sier 9/11:   nå er bygget mitt det høyeste ? kommer man inn i det WH med en sådan uttaelse?

Han er en mester i "dobbelt talk" og som han har gjort til en kunst art. Men han kan glemme WH det er ikke hans stil.

Ha det bra og takk for nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits