Trump 9/11 nå er bygget mitt høyest - for en ufølsom bemerkning :(Nå er bygget mitt det høyeste kommer det fra Trump 9/11.

Clinton er ikke klar over hun har trukket topp gevinsten i lotto, hun har ikke kunnet være mer heldig.

Hun har fått Donald Trump som motstander, han som graver sin egen grav, skyter sig selv i foten flere gange om dagen og taler før han bruk hjernen.

Hun er hemmelig med så mangt, men han er enda mer hemmelig, enda han har vært i offentligheten siden han overtok etter pappa Fred der hadde problemer med alkoholen.

Nå får Hillary komme til pers, hun får komme ut av sitt skalke skjul og vise hvem hun er, hva hun vil og ikke minst hva hun kan.

Hun har ALT, jeg gjentar ALT som skal til og hvis hun ikke vinner det her så vet jeg ikke hva jeg skal si. Det må være som å stjel is bar små skolebarn.

Skulle skremme henne med Mitt Romney, han som tapte til Obama, han ville kjørt henne, han ville kjørt henne på en helt annen måte end Trump, en mer smart, en vinnende  og elegant måte. Med sitt vinnende vesen, talegaver og intellekt. Damene med blått hår  ville kaste opp de unevnelige  til han på talestolen, så kjekk er han. Han ville ha blitt båret rett inn i WH nesten ute n motstand.

Så min kjære Hill, skulle ønske du kunne lese det her og så se å få opp omdreininger, du blir rask, men sende dine «visergutter» ut på oppdrag, Obama, Michelle, Joe Biden,  Jill Biden, Tim Kain, kona til Tim, Chelsea og Bill. Det er snart et fotball lag som kan snakke Clintons sag og alle elskelige og presentable.

Vi får se hvor mye is som blir stjålet i ti den som kommer.

Ha det bra. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits