Trump kjøper stemmer i triliard klassen.Trump kjøper stemmer i 30 - 40 trilliard klassen, ved å innrømme skatte lette til de rike og de som har mer end nok fra tidligere.

Vi ser et åpent brev fra 88 tidligere offisere, som støtter Trump, men der frem kommer ikke av brevet at de får en kjempe skatte lette på flere tusinde per måned.

Det handler om å heve minimums lønnen, lønn for lik arbeide og fri utdannelse, samt bevare Obama Care som ca 20 millioner innbygger har glede av. De får tilgang til lege og sykehus.

Hva har Trump å skjule når han ikke vil legge frem sin selvangivelse fra 2008 og til 2015. Er der ikke noe å skjule så er det ikke farlig og er der noe å skjule så blir den i skuffen?   Trump er livende redd for den skal bli hacket av WickiLeaks eller Russerne.  For blir den det er han ferdig som president kandidat.

Han betaler ikke skatt, hans formue er ikke så stor, han gir ikke til veledige formål og han er finansiert av Moskva. Hans opplysninger til valgkomiteen er skryt fra enne til annen.  Han forteller han gir 10 tall a millioner av dollers til velgørenhet men det er bevislig ikke korrekt han gir ingen ting siden 2008.

Han har stor jet med plass til 150 personer og ikke en vannlig buisness jet også har han helikopter. Mannen er stormanns gal, han tror han allerede er blitt valgt til president.

I går kveld så vi på CNN TV  om 4 familier der var blitt flått av Trump, han kjører dem helt ned, de har ingen penge igjen etter  å ha vært involvert i hans forretninger og så blir de truet til taushet. Elle Trump forsøker å true dem til taushet. Det er bare 4 ut av riktig mange.

Hvis Trump skulle komme til makten og da vil der blir helt helt andre tilstander for de fattige og de mindre bemidlere. De vil mist muligheten for fri lege hjelp og sykehus og mange ande fordeler.

Hvordan kan en der ikke betaler skatt, med stor jet og helikopter ha samme interesser som en der så vidt har til dagen og veien, en der ofte har to jobber? De har kanskje aldri hatt en i familien på college. Trump skryter, jeg er så rik, har så mange penge og hvorfor kan han så ikke gjøre opp for sig?

Labour day er over og nå begynner kjøret riktig mott det WH, Obama holt en kjempe flott tale  går kveld i Pennsylvania og tilskuerne hygget sig storlig. Mye interessant politisk, mye smil og latter.  Ingen slossing blant tilskuerne, fyll eller noen truende tone.

Takk for nå og hadet godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits