Nettavisens Blogg mafia slår til igjenFor en stund siden begynte jeg å skrive på en annens blogg, han som administrerte den var riktig hyggelig og jeg forstod vi var på samme parti.

Men så forsvant mine innlegg, de ble rett og slett borte og jeg tok kopi og fikk mine innlegg skrevet inn igjen. Så forstod jeg endelig at han som hadde den her blogg han var "skapplump" han var ikke mann til å fortelle jeg var kommet feil i by'n. Pingle spør du meg.

Jeg med min skrive kløe, gikk i tenkeboksen og hvorfor ikke prøve en blogg selv og der var ikke langt fra tanke til handling.

Jeg hadde vel skrevet minst 30 innlegg på bloggen min over en god ukes tid, var kommet opp i nesten 50 lesere og da begynte det å gå ned ad bakke.

Jeg tar så kontakt med hjelp blogg, det var som å kontakte en stor tønne med sirup, jeg fikk litt informasjon histen og pisten, men aldri den fulle og hele sannhet på en gang.

Så nå er jeg over 60 innlegg el bloggs om du vil, jeg har ikke det her som noe levebrød, jeg bruker mer end 5 minutter på å lese VG og da har jeg dysleksi. Men skrive kløen er der fremdeles, vet godt mine journalistiske egenskaper kan jeg ha på et lille sted. Nå er jeg nede i 5 til 7 lesere om dagen.

MEN JEG FORSTÅR IKKE, AT NÅR JEG SKRIVER 2 ELLER 3 BLOGG / INNLEG OM DAGEN AT HAN SOM BARE SKRIVER ET INNLEGG OM DAGEN HAN ER MER SYNLIG END JEG ???

ER DER NOEN DER KAN FORKLARE MEG ELLER HAR SAMME ERFARRING?

Endelig forstår jeg, det er således man kjøper sig til flest mulige lesere, man bestiller en blog shot og da får du en bestemt plassering i forholde til det du betaler. her er det to priser eller to plasserig.

For å komme på forsiden skal du kjøpe foto eller billed hos Nettavisen og da har du mulighet for å ekspondere ditt budskap på forsiden.

Det er en fet inntekts kilde for Nettavisen og for bloggeren der har det som en hobby blir det sure penge å betale for å bli kvitt skrive kløen. De få der har de store lesrksarene kan evt. høste litt kræner.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits