Hillary slår tilbake med full kraftHillary er tilbake i morgen, fit for fight.  En pause hun har fortjent og har godt av. 

Hun har hatt den beste avløser man kan tenke sig, ikke noen kvinnelig stand inn som republikanerne så gjerne vil, men selveste USAs president Barack him selv.

De kaller han for Trump «døderen»  bare han ser en mikrofon så tar Barack den i bruk og da får Trump for fulle mugger.

Nå i dag kunne Barack fortelle om Trump, der hadde kjøpt et maleri på 2 meter av sig selv og betalingen kom fra de midler hans velgere hadde betalt. Det er ikke lov.

Trump har skrevet en bok, der kjøpte Trump et opplag for 55.000.00 usd og gjett hvor pengene kom fra, nemlig fra de penge hans velgere hadde innbetalt.

En tidligere sjef for CIA Woolse hadde jobbet unner 4 forskjellig presidenter, han ble intervjuet av Wolfe som er nyhets anker hos CNN. Han støttet Trump og var overbevis om det var det riktige.

Jeg tenkte er det mulig en mann med hans erfaring og tidligere stilling. Han svarte riktig på de aller fleste spørsmål og ble mer og mer sympatisk og selv jeg lurte på hva det her var for noe.

Han ble spurt om Russerne, ikke f??.. om han stolte på dem eller ville ha noe med dem å gjøre og han skulle jobbe for republikanerne, men svaret virket ekte.

Om Russerne hacket, ja det gjorde de over alt og når som helst, så de var ikke å stole på, men han var like pro for Trump. Jeg var like stum og syntes mannen virket meget pålitelig.

Så spør Wolf, om han hadde møtt Trump joeee det hadde han da, fortell sier Wolf, han hadde møtt Trump siste fredag i en halv time og syntes han virket til ok.

Da gikk luften ut av ballongen her og jeg kunne ånde lettet opp. Møte Trump siste fredag i en halv time også kunne han avgjøre Trump var ok.

Når så CollinPowel tidligere 4 stjernes general og velkjent utenriks minister har skrevet mail hvor han skriverr Trump er en skam for USA og en stor belastning da ble jo kvelden redet.

Én kommentar

Mette

15.09.2016 kl.10:49

Hillary er syk. SYK. Hun kan aldri vinne.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits