Trump sølger pølser

I DETTE INTERVJUET med Megyn Kelly hos Fox News, serverer Ivanka Trump en blank løgn om Hillary Clinton.

Det kan gå ille for enhver, Trump selger pølser på et velgermøte, han imitere hvor vamt og fuktig det kan være og håner Clinton på den måten.

Så over til Trump datter der lyver som faren sin og hun vet det.

NEW YORK (Nettavisen): Det var vel den greske dramatikeren Aiskhylos som først brukte frasen «I krig er sannheten det første offer». 2500 år senere ser det ut til at Donald Trump (70) opplever presidentvalget i USA som en krig ? og dessuten følger ordtaket til Aiskhylos slavisk.

Det Pulitzer-prisvinnende nettstedet Politifact har gitt Donald Trumps uttalelser karakteristikken «Buksene brenner» - altså at han har servert en blank løgn ? hele 45 ganger i denne valgkampen.

Nå er hans datter Ivanka Trump (34) i gang med det samme.

I et intervju med Megyn Kelly på Fox News, snakker Ivanka Trump varmt om farens forslag om å innføre betalt fødselspermisjon. Det er ikke tilfeldig at det er nettopp henne som snakker om dette ? hun har argumentert for betalt fødselspermisjon i lang tid og tilskrives mye av æren for at Donald Trump nå lanserer dette i sitt program.

«Tror du din far har overrasket Hillary Clinton med dette forslaget? Dette har normalt vært et tema som kun demokratene har brydd seg om; å ta vare på kvinner og betalt fødselspermisjon?» spurte Megyn Kelly.- Vel, dette er et tema som demokratene snakker om, men ikke tar eierskap til. Det finnes ingenting på Clintons nettside om noen av disse temaene; Barnepleie, eldreomsorg og fødselspermisjon. Dette er noe de snakker om, fordi det påvirker så mange amerikanske familier, millioner av amerikanske familier over hele landet, men de har likevel ikke hatt en politikk som kan løse problemet, svarte Ivanka Trump.

Problemet er at dette er blank løgn ? og det vet hun godt. Disse temaene er blant kjernesakene til Hillary Clinton og ble nevnt allerede i hennes første tale som presidentkandidat for demokratene. Clinton ønsker å garantere inntil tolv ukers betalt fødselspermisjon, samt å gi betalt permisjon til personer som må ta vare på et sykt familiemedlem.

Nyskapende?

Dermed blir heller ikke Ivanka Trumps neste uttalelse sannferdig.

- Vi mener at vi har kommet med et veldig nyskapende og omfattende forslag, som er modig og friskt. Det er dette Trumps kandidatur tilbyr; Nye og friske løsninger på eksisterende problemer, sa hun til Fox News.

Tragisk men sådan går det når man ikke klarer å skriv program til sin egen politikk.

Ha det godt og takk for nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits