Trump har skremt vannet av media

Trump har skremt vannet av media eller media har skremt vannet av sig selv?

Obama på sin elegante måte forteller pressen at de er i lommen på Trump, så kommer der et ullent svar,   neiii, ja joe, det kan der være noe om. For Trump kom som et frisk pust inn i politikken for ca 15 måneder og da har vi vel kjørt litt i samme spor siden?

Pressen  opplyser Trump leder i nye velger undersøkelser og går man så inn i detaljer får en opplyst at der er en stor usikker med målingene samt tallene de er bassert på og at det derfor ikke er sikkert Trump leder.

Det er det samme med værutsikten som opplyser været i dag blir:  tørt med byger ?

Hva skal velgerne stole på - er pressen Trumps forlenget arm som skremmer velgerne til å stemme på Trump?

I denne uken er det ulike uke nummer 37 da er det Trump det går frem over, Trump ljuger om 9/11 Trump datteren ljug er om republikanerne og deres innovative politikk og som beviselig har stått på demokratenes valgprogram i all evighet.

Til uken da er det et like uke nummer 38 og da er demokratene som vinner og som leder.

Er de mennesker eller hva er de, de her journalister?

Journalisten i rulle stol der stiller kritiske spørsmål og så etterfølgende Trump på beste sende tid i nasjonal tv, gjør spastiske bevegelser og håner journalisten.

Flere journalist har fått på pukkelen av Trump fordi de stiller nærgående spørsmål.

Washington Post er utelukket fra hans velgermøter, er ikke sikker på hvordan det er med Daily Beast?

Har Trump klart å skremme vannet av de her journalister, eller er det opplaget som selger og skaffer penge i kassen til medie husene som teller? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits