Valget i USA 2016 er blitt til en stå konkurse?

Det er Trump der har kommentert om Hillary kan stå så og så lenge?  Noen må fortelle Hillary at det ikke er valget om å bli president det handler om lengre og det var da på tide hun blir informert.

I en basketballhall med aircondition i Canton i Ohio holdt republikanernes presidentkandidat Donald Trump en 40 minutter tale onsdag kveld.

Flere ganger i talen gikk Trump vekk fra det ferdigskrevne manuset på teleprompterne. Og for første gang siden han mandag ønsket Hillary Clinton god bedring, etter at hun sa hun var «overopphetet», kommenterte Trump helsetilstanden hennes:

? Det er varmt!

Donald Trump

HELSEKOMMENTAR: Republikanernes presidentkandidat Donald Trump har inntil nå holdt en lav profil i å kommentere Clintons helse. Her er han på scenen på Canton Memorial Civic Center i Ohio.

FOTO: JEFF SWENSEN / AFP

? Tror dere dette er enkelt? I dette vidunderlige rommet med 50 grader, sa Trump fra talerstolen.

? Det er varmt, og det er alltid varmt når jeg opptrer fordi folkemengdene er så store. Arenaene er ikke laget for slike folkemengder.

? Jeg vet ikke, folkens ? Tror dere Hillary Clinton ville vært i stand til å stå her og gjøre dette én time? Ikke vet jeg, sa Trump til stor applaus fra salen.

Ifølge Politico var det langt kjøligere enn 50 grader i hallen, og flere av tilskuerne hadde på seg jakker.

Helsetilstanden til Hillary Clinton har de seneste dagene seilet opp som et av de viktigste temaene i valgkampen, etter at Hillary Clinton måtte dra fra en 11. september-markering i New York fordi hun følte seg «overopphetet». Senere opplyste kampanjen hennes at hun også led av lungebetennelse og gikk på antibiotika.

Kanskje det kan bli en olympisk gren til neste OL? Kunne ikke dy meg og sakset NRK denne gang.

Ha det bra til vi ses igjen.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits