Donald Trump nå med stand inn!

 

 

 

 Bilderesultat for donald duck

 

Hans navne bror Donald Duck har velvillig tatt si på oppgaven om å være stand inn for Donald Trump, de er nesten like store, har små hender, temperament passer perfekt og intelligens messig skulle det gå bra.  Håper ikke hr Duck blir forbannet på meg?.

Vi vet Donald Duck er en hissig propp og at han kan fly i taket for ingenting, mens Trump må ha en tweet for å få samme reaksjon.

Det er pga Hillary Clintons lungebetennelse Trump av omsorg for sine velgere har valgt å kontakte Disneyland, et sted Trump har tenkt å slå sig ned i når han ikke kommer inn  i det WH.

Dama til Donald Duck har problemer med de her lett kledte damer og siden kona til Trump er gått unner jorden  skulle det ikke by på noe problem.

Donald Duck er olympisk mester for ænder i flere grener, men den her nye grenen til Trump om at man skal:  stå i 40 minutter er ny for han, men hr duck er trenings villig og skal nok få å det til med den grenen også.

Donald Duck har innkalt forsterkning og har vært så heldig å få Per Mathias som ansvrlig for trener staben, skulle det ikke gå så godt så skal det ikke mangle på gode unnskyldninger.

Det vikrelig store problem oppstår med kontakten til media, Hr Duck er jo helt hvit i hovedet og ikke vant til annet end å si sannheten. Kanskje man kan sette på et filter, et kaffe filter eller bare et filter og på den måte sile bort alle den her ljuging og luring og svindling fra Donald Trumps side?

Takk for du stakk innen og ha det godt.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits