USA Valg 2016 - media er GUD?

Nå er Trump kommet for tett på Clinton, ja noen steder leder han og det må der gjøres noe med. Media bruker Ole Brumm som sit skalke skjul og dekke. De vil begge dele, de vil det hele, de vil kontrollere og de vil ha penge i pose og sekk.

Media "horer", hvem har den største penge sekk til annonsering, for det er der annonse kronene er og dem vil media ha fat i. Clinton skal ha 275 mill usd mer end Trump i banken.

Trump på valg møte, en journalist i rullestol, stiller kritiske spørsmål og det liker ikke Trump. Så i beste tv sende tid, stiller han sig opp, sviner den stalles journalist til, Trump gjør stygge spastiske bevegelser , ikke bare i 3 sekunder med kanskje et minutt. Salen jubler og har det moro. Andre journalister stiller også kritiske spørsmål og de får samme behandling.

Washington Post blir nektet adgang til Trumps valgmøter, fordi de skriver nedsettende om han. Noen steder blir han invitert inn i redaksjonen til en snakk og det kommer  på neste sending og jeg som trodde der ikke fantes «gratis lunsj»

Trump sparker media i røven, de vender sig om og sier: mange takk hr Trump

Media det siste døgn har snudd 180 grader, der er ikke grenser for hvor kvalm og ekkel Trump er blitt på bare 24 timer. Hans barn stor ut fra intervjue og er ustyrlige.

Jeg så på amerikanske tv til morgen, tv panelt brukte kanskje en time til å drøfte fordi Trump ikke vil si: Obama er født i USA. En time sier jeg og det var ikke bare det panel, men et nytt ble byttet inn og da fortsatte man i samme spor: Trump vil ikke si Obama er født i USA

Når det er alt media og pressen har å tilby da sier jeg: GUD bedre, da  har Amerika en lys fremtid i vente.

Jeg lærte i sin tid, vi har den lovgivende makt, den dømmende makt og den utøvende makt og så har vi media som den uavhengige/opplysende makt. Men jeg er tydeligvis en utdøende rase, selv om jeg fryktelig gjerne vil se hva som hender de neste 4 år. 

Takk for du stakk innen om og ha det bra til vi ses. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits