JESUS BLOGGER ?

Jesus blogger?

Ikke den Jesus, men min Jesus blogger, han der skriver om Trump, han der er så hellig, han der legger listen så høgt så han ikke engang selv forstår hva han skriver.

Han ramte Himalaya med et brag, for et par uker siden og fikk flere hundrede lesere. I den forbindelse knakk jeg to fortenner, brak håndleddet og fikk kjøreforbud av lennsmann i to år.

Jeg vet ikke om Jesus har journalist høgskole, jeg tror det er noe han drømmer om i sitt neste liv. Ellers må han ha gått der i 30 år med  5 år i hver klasse.

Men lykken varer ikke evig to dager etter var han på plass igjen, det vil si 15 ? 20 lesere mindre end det jeg har.

Jesus er fantasiløs, han later som om han er ærlig, vil i alle fall gjerne fremstå som sådan. Han har helt sikkert meg som forbilde, jeg er altid ærlig, gjentar alltid ærlig. Det vil si, hvis jeg tar en innersving eller to så kan en altid gjennomskue det. Bare ta følgende eksempel: Trump vinner valget ? der kan du se jeg er som en åpen bok eller den her: kona til Trump vinner i sjakk over  Magnus Carlsen ? jeg ljuger ikke, sanheten er bare litt kreativ.

For å blogge må du ha en rimelig god økonomi, for å kjøpe schout som finnes i kr 15 ? 30 kr og 45 kr. Den siste kategori krever et billed som er godkjent av Nettavisen også det må du betale for også kommer nåløyet:  hvor blir din blogg plassert?

Du må ha skrive kløe

Være kreativ

Jurist

Utdannet fra BI

God tid eller meget strukturert.

Jeg er ingen av delene og det er derfor jeg har så få lesere og er så stor en katastrofe.

Min blogg: hillaryclinton.blogg.no blir solgt den 8 november til VG for et par mill. eller så må jeg finne på noe annet J  Går å koker på en hedding / navn på bloggen og det kommer nok.

Jeg har stadig ingen innflytelse på valget, men hadde jeg var jeg sikker på Hillary kunne flytte rett in i WH. Mitt forbilled er nemilig, gjett en gang: Trump :)

Takk for nå og ha det godt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits