Trump og Kardarsian er sant.

  

Trump ? Kardasian er sant, de er i samme bransje  og konkurere om seernes gunst.          

Han har mange mange flere seere end Kardarsian og hans belønning vil bli utrolig, hvis han holder inn til mål?

Hva har Kardasian med valget å gjøre den 8 november,  det er ikke lengre et spørsmål om hvem som har den beste levedyktig og fornuftig politikk for Amerika de neste 4 år.

Hillary tar feil, det er et reality show og som Trump tydeligvis mestre til fulle.

Media ser Trump øker opplag, med sine kommentarer og  rare innspill hos publikum. Det er opplag som betaler lønningene og aksjonærene må være høylyd tilfreds.

Trump ledelse består av en tjuk gammel gubbe der er dømt til å betale 20 millioner usd i erstatning til en ansatt for sex sjenanse, den neste har aldri drevet med valg kamp men er en kjent rassist og til slutt en blååånd dame som er skåret for tunge båndet så hun snakker som en miltraljøse.

Demokratene er gått i dvale?

Er det nå, det er en fordel, med en stor stab, der kan dekke alle områder og der skal for å ta en beslutning via mange led og etasjer?  Dems eller Demokratene har penge i bøtter og spann, de har know how om å drive valg kamp, de har en hær av fotfolk til å gå fra dør til dør.

Har Dems forstått det er «krig» det er ikke våpen hvile og det er uten fløyels handsker og annet dikke dare.

Har Dems forstått, at nå er en spade en spad og ikke en skje?

Trenger de et halvt år på å svare på Trumps sine utspill?

Man tror jo ikke sine egne ører og munn når følgende kommer fra Trump. Han vil  Clintons livvakter skal gå ubevæpnet ? har  Trump mistet den enorme penge støtte fra våpen industrien?  Noe kan tyde på det siden han kommer med et sådan utspill. Eller vil han bli kvitt sin konkurent og det vil han ingen tvivl om det.

Mitt først forsøkt til svar har jeg nevnt:  Har Trump mistet støtten fra våben industiren / NRA og vil han ta hevn?  vannskligere er det ikke.

Hvorfor i all verden har Dem ikke besvart den omgående, de må da ha vakt døgnet rundt fra nå og til 8 nov. se de kan ta den slags i oppløpet.

Men alt det betyr fint lite, så lenge onkel Sam kjøper hva Trump sier og media gjør det samme og da kn Clinton tror det er aldrig så my våpenhvile eller hva nå Dems holder på med.

Vi kan fort bli enig om det er blitt et reality show og et spill Trump dominere.

Amerika vil spille på Trumps Kasino, men har de råd til det? Det er temmelig sikkert ikke amerikanerne der vinner det spil og det gjør garantert Trump.

Trumps motto er:  Make my bank account great again.

Våkner pressen av sitt penge begjør eller kjører de også på røven på første klasse?

Ha det bra - hyggelig du stkk innen om og vi ses.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits