USA vil ha sircus

 

USA vil ha sircus, men skal det være Trump som sircus direktør og hvor langt rekker billett pengene? Rekker de helt frem til 8 november

Trump elsker å føre sig frem, helst på talestolen for der er der ingen der kan sie han imott.

Han kan fortelle det har aldri vær dårligere og verre forhold for de afro amerikanere som det er nå i USA:

Da har han glemt                            slaveriet.

Men Trump har gått på Trump universitet, da blir det sådan og derfor venter der han et fett retsak etter 8 november.

 

Ronald Regan kom inn som Hollywood skuespilleruten forventning og ente opp som en legende en republikansk president flere sitere i dag og ser opp til. Hans sønn Michael er senator og han har vanskelig for å se hvordan Trump skal klare å bli president.

USA har 50 stater der alle snakker samme språk, å fly koster lite og dermed er det ferieland nr 1 for de aller aler fleste. Florida og California har det hele. Hva skal man så med pass, hva skal man så med Costa del Sol, Gran Canaria, Thailand osv glem det. Det mest avanserte er et cruis ut ifra Fort Lauderdale eller Miami men da holder det med er sertifikat.

Så du kan ikke skremme Trump eller hans menighet med isolasjon, den får du rett i retur og rasker end du sendte den avsted. Om USA blir satt i samme bås som Venezuela, Filippinerne eller Nord Korea så har det null verdi, jeg svarer som Trump null verdi.

Trump kan bare drømme om å få Putin i tale og hva skal han også det for? Putin er diktator i et land hans innbygger for en stor del tror er demokratisk. Putin er personlig beskjeden, innesluttet, har et stort ego og sykelig mistenksom. Han er ikke mer beskjeden end svigersønnen er blitt Russlands 3de rikeste på kort tid.

Igjen har USA råd til sircus Trump med hans enarmede banditter og ruletter?

Presentasjonen ble ikke som tenkt, men jeg håper og tror dere forstår. Ha det bra og takk for nå.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits