Søknad om å bli USAs president

Kjære innbygger av USA.

Det er med stor interese jeg ser de søker en ny president til november og jeg tillater meg hermed å søke på den ledige stilling

Jeg har vært gift 3 gang og har 5 barn.

188 cm overvektig mitt kjennemerke er en stor blånd cirkus hat over snippen jeg altid har på hovedet, men jeg er sponset så hårlaken får jeg gratis.

Min hobby er lett kledte damer, ikke bare bare miss Norway, mss Germany men også min egen kone er da nydelig og det kan da hele veden bekrefte at hun er best uten en traad? Golf er også en stor lidenskab, bare jeg blir kjørt rundt for jeg er overvektig og jeg orker ikke å gå en hel golfrunde. Det skulle da være minigolf.

Jeg har gått konkurs noen gange men det har jeg tenkt å endre på for fremtiden og det skal der bli slutt på. Alle min rettsaker og stevninger, samt de jeg skyller penge, glem det de får ikke en dollar og da kan vi alle få fred.

Mitt hjerte er stort som gull, jeg skjenker millioner av milloner av usd til veledighet, det gjør jeg annonymt  og jeg liker det best på den måten. Dere må ikke tro på Washington Post og at de sier jeg ikke har gitt noe til veldeighet Pence min vp kan jeg bruke som sannhets vitne.

Av personlige egnskaper, jeg er løsmunnet, ljuger raskere end dere kan kontrollere, har et temperament som min navnebror Donal Duck.

Jeg er en mester i teknikken splitt og herskt, dere kan med fordel ta kontakt til parti sjefen for Republikanerne Poul Ryan han kan bekrefte. At han i ung alder vil pensjoneres og skyller på meg det er ondsinnet der er Hillary Clintons feil. Hadde hun trukket sig var alt grei skur.

Media behersker jeg som få, eksempel jeg sier Clintons livvakter skal avvæbnes, da skriver media opp og ned og jeg får omtale i pressen for mange 10 talls milloner av dollar - det er vel smart?.

At jeg har en ansatt som er medlem av av mafia Felix Alter spiller vel ingen rolle og vi skal være glade for han ikke er dømt for mer vold end det han er. Tjukken fra FOX der har betalt 20 mill til dama han seksuelt trakaserte, jobb sammen med meg og siden vi kun har en dame i teamet skal han ikke få sjansen igjen.

Det vil ha min store intersse å få jobben som president og kan jeg endelig få oppfylt mitt motto:

                                                                     Make my bank account great againt

vil jeg slvfølgelig sette stor pris på det.

Anbefalinger, attester og CV kan vi ikke se over det spørsålet, siden jeg elsker dere, jeg gjentar (så i idioter forstår)  jeg elsker dere og vil gjøre alt for dere så lenge jeg ikke skal legge frem min selvangivelse, jeg slipper å betale skatt og jeg får beholde min kjempe jet og helikopter, så skal det her gå bra.

Jeg er jo allerde i gang med å trene til president, jeg elsker å stå på trappen til min jet, "fyrer" av en tale og så sette meg inn igjen i flyet mit til en kald en. Det går riktig godt og den tekning behersker jeg til fulkommenhet.

Den 26 september kommer jeg gjerne til en samtale om joobben og det gleder jeg meg til.

Med vennlig hilsen

 

Donal J. Trump
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits