Driver Trump med shoplifting?I USA får Donald Trump på puklene for å bruke penge, der opprinnelig var tiltenkt velgjørenhet, til å legge låk på sine selskapers rettssaker. Washington Post skriver, at Trump har tatt 258.000 dollars, cirka 1,7 mio. kr., fra en fond og brukt dem på å betale for inngående forlik i forretningssaker. I et tilfelle utstedte Trump en sjekk på 100.000 dollars - vel å merke penge, som er donert til velgjørenhet af andre mennesker end Trump selv. Ifølge avisen kan presidentkandidaten have brud loven med disse manøvrer. »Jeg har aldri opplevet noe så grovt,« siger en advokat. Donald Trumps stab har ikke svaret på Washington Posts henvendelser. Hillary Clinton, derimot, har ikke været sen til at kommentere avsløringen. JP har gravet i saken og de samarbeider med Washington Post.

Det er dessverre sådan hverdagen er med Trump, der en lov for Trump og en lov for andre, Det er flere dager siden den her saken kom opp og når Trump endelig svarer er det vel Clinton sin skyld.

Møter Trump bevebnet til president kandidat debatten den 28de tro og Clinton ubevænet da kan det gå riktig ille.

Ha det bra så lenge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits