Politi anklaget for mord i Charlotte.

 

 

  

Det er et tveegget sverd politi Betty Shelby er anklaget for mord på Terence Crutcher. Det er skudd og drep en person, det skal etterforskes og undersøkelsen skal vise om det er overlagt mord eller skuddet er avfyrt i tjeneste for å beskytte sig selv.

Politiet hevder Terence var bevæpnet, mens familie sier det er ikke mulig for han har ikke våpen, politiet sier han stakk hånden inn i bilen angivelig for å ta et våpen, mens det blir hevdet vinduet var lukket.

Politiet i Charlotte har problemer med å vise frem fakta i saken, nå har der for 3de kvelden vært demonstrasjoner og hvor lenge skal det fortsette.

Det er tragisk for hans familie, de får aldri Terencee tilbake og de blir den store taber.

Her er en utførlig versjon og den viser at politikvinnen formodentlig har overreagert:

http://www.aftenposten.no/verden/Politikvinne-siktet-for-drap-i-Tulsa-605191b.html

Jeg kan ikke la være med å tenke på 2nd amendement og utbredelsen av våpen i USA. Igjen og igjen går Obama på talerstolen og ber om forhandlinger i et forsøk på å begrense utbredelsen av våpen.  Hver gang blir han avvist av Washington og den stor seierherre er hver gang NRA / National Riffel Association.

Se til Norge vi har stål kontroll og hvorfor kan ikke USA se til oss for en gang skyld?

Siste meningsmåling:  46% til Hillary og 40% til Trump  det er snittet av 9 målinger 

Takk for nå og vi ses. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits