split og hersk med Trump

Tortuous Convolvulus (Lucius Détritus)

 

Trump minner meg om Thumnail i Asterix, han står mellom to personer og så begynner de å krangle, de forstår ikke selv hvorfor men sådan er det bare. Trump har splittet Republikanerne og det gir seir til Clinton.

Trump møter sig selv i døren.

Han er rask på fingeren med et tweet eller to hvis han ikke får det som han vil.

Jeb Bush har vært Trumps ynglingsoffer og det koster han kjempe summer i midler fra velgerne som går til de Bush støtter og det koster han den viktigest swing stat som er Florida.

Florida er en solskinns stat, men det kan også storme der for alvor og det gjør det nå for Trump. Det er normalt en høyborg for Republikanerne over lang tid, den største og den har Trump servert Hillary Clinton på et sølvfat.

Du fornærmer ikke Bush familien samt en viktig medarbeiderSally Bradshaw en politisk institusjon har offentlig meldt overgang hun stemmer Demokraterne.

Mitt Romney tidligere president kandidat for Republikanerne sier igjen og igjen at Trump er mentalt forstyret.

Når så Clinton har samlet inn 316.000,00 usd mer end Trump og det blir der fryktelig mange negative tv spots  om Trump i tiden som kommer på tv i beste sendetid.  Kanskje Kahn dukker opp igjen?

Med Tim Kain på laget der kan flytende spansk er Florida tapt land for Trump og Hillary kan ta for sig enda en swing stat.

Trump skulle ha begynt sin omskolering for et par år siden og han ville ha vært favoritt i dag.

Men heldigvis så er veien kort til WH for Hillary Clinton.

Takk for nå og hadet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits