Springsteen om Trump: Flaut å være amerikaner.

https://gfx.nrk.no/Ibu-hw3KuwZEKUvW41QWrwc5YNoFbmBh37Bavr3jR6qw

NRK ved Gro Holm har skrevet et par artikler om Trump og The Boss, Gro Holm har forsøkt å vinkle The Boss til Republikanerne og det har vært patetisk..

Jeg har vært på flere konserter med Bruce S jeg har aldri kunne finne noen forbindelse til Republikanerne, Bruce er arbeider gutt fra New Jersey, han har altid vært stolt av sine røtter og hvor han kommer fra. Intet i hans musikk peger mott Trump, heller tvert i mott.

Det har jeg forsøkt å forklare Gro Holm i NRK men fått til svar at jeg nok har misforstått hennes artikkel og enda så klarer hun å skrive to artikler om nettopp Trump og Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen hos Fredrik Skavlan i går var enda et scoop til Skavlan, det vil si mer medgjørlig, snill objekt og ikke minst ærlig gjest skal en let lenge etter.  Korreksjon, det finnes kun en Boss og det er Bruce Springsteen både som menneske og som musikker.

Min personlige musikk smak har Macca på topp men Bruce S. kommer en eller to centimeter etter, det er bare å la hans musikk tale for sig selv og du vil gi deg over. Men som menneske er han som en levende Madiba - Nelson Mandela.

Det er en lang rekke bands og artister der skriftlig har bedt Trump om ikke å spille deres musikk, den meste kjente er The Queen og We are th Champoins. Artister og skuespiller er per definisjon Demokrater, George Clooney, Barbara Steisand, Operah, osv osv mange mange tialls, med unntak av Kurt Russel, Clint Eastwood og Mike Tyson.

Fredrik kom også inn på det med valget i november, da sier The Boss at han har intet til overs for Trump, han sier det er flaut å være Amerikaner med en sådan president kandidat. Fredrik spør om han har møtt Trump og får til svar jeg har gjort alt jeg kan for å unngå og har så langt har jeg lykkes, nei jeg har ikke møtt Trump.

En stor fredags kveld med Bruce Springsteen og  Fredrik Skavlan til ternings kast 6

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits