Skjønnheten og udyret braker sammen!Skjønnheten og udyret braker sammen - Hillary og Donald er sant, de møtes til president debatt straks.

Trump vil stå, fordi han mener Hillary ikke klarer å stå de 90 minutter debatten varer, men vil han stå på et eller to ben? Er han ingen gentleman der lar damene bestemme?

Han har invitert Gennifer Flowers, Bill Clintons elskerinne til å sitte på første rekke, hun skal sikkert eskorters av Mike Tyson og Don King. Det stumt kan slå begge veier, jeg tror damene med blått hår blir forarget og vender tommelen ned, sammen med resten av USA.

Det blir for mye sirkus på en kveld hvor alle forventer emnet handler om politikk og USAs fremtid. Det viser hva som bor innerst inne i kandidatene.

Det er derfor en av USAs største aviser New York Times nå har valgt å støtte Hillary Clinton for president. Det er ikke en hvilken som helst avis, den holder hus hvor Trump kommer fra og bor, den er velanskrevet og anerkjent.  

Den mener Hillary Clintons arbeide i poltikken  gjennom 40 år som tidligere utenriksminister og 1st dame gjør henne til en mye mer kvalifisert kandidat til WH.

Hennes feilskjær er ikke i samme alvorlige kategori som Trump sine eller så mange. Bare se hvem kandidatene omgir sig med.

Trump er uberegnelig, han er uortodoks, hans kone er tidligere naken modell det stemmer ikke med kart og kompas for en Amerikansk president. Se til Barack Obama og hans familie.

Det er ikke mulig å spå om utfallet av debatten, moderator/dommer har sagt han ikke skal være noe sannhetsvitne.  Trump skal være forsiktig med for «billige» svar som: det er Obama eller Clintons feil og Hillary Clinton skal passe sig for å bli for akademisk. Hillary har vært ute en vinter natt tidligere, mange forventer Trump har et overtak og de kan bli skuffet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits