Trump forbereder sig til kandidat debatten.

Hillary knuser Trump på følgende måte.

Trump er ikke politikker, han er narsist, han har 15 mdrs erfaring, han taler før han bruker hjernen og da faller likene ut på løpende bånd. Hvem sier forresten han har noen hjerne.

Man skulle tro Trump er mexicaner, han er varmblodig til 1000de og det er ikke godt i en slik debatt som den her med Hillary

I en debatt har han ikke noe manuskript å støtte sig seg til og dermed velter fortatelsene  ut på løpende bånd.

Hans temperament kommer til sin rett, han kan fort begynne som tidligere med å vil vride nakken rundt på Clinton. Hillary er kold, hun er en kvinne og hun har "ikke"  logisk sans. Hun kan ikke stresses som Trump, hun sitter bare å ser på han til han sprekker. Det er kun Bill der kan og han er ikke tilstede.

Hun har en databank i topp etasjen som få, det sier sig selv som USA utenriksminister gjennom mange år så har hun en viten som Trump bare kan drømme om.

At Trump stiller med sekundant: Gennifer Flowers, Bills tidligere elskerinne, tenner Hillary enda mer og Amerika syntes Trump er en enda større sirkus klovn, der ikke forstår det er alvor å være USAs president.

Der vil bli stilt spørsmål fra et panel og sikkert også fra publikum og alle forsøker å være like intrikate.  Det er ikke til Trump sin fordel og begynner han å beskylde Clinton og Obama å si det er deres feil da har han tapt debatten.

Hvem vinner og hvem taper, media vil helst ha uavgjort for da kan de malke ku enda et stykke på vei. Det er ingen hemmelighet Trump, skaper overskrifter, som i sin tur skaffer lesere og til slutt det som betaler lønnen til journalistene.

2 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

25.09.2016 kl.13:46

Det blir nog ett jämnt val !

Per Lottrup

25.09.2016 kl.14:54

bloggare på icedaniel.se: tror ikke det, Trump er for mye klovn og USA vil ha en seriøs president. New York Times og Bruce Springsteen er de siste der støtter Clinton.

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits