USA fra innsiden.

USA fra innsiden, hvordan er det?

Men først skal vi til årets tv debatt i kveld, mellom en narsissist sirkus direktør der skal prøve sig for første gang og Hillary Clinton der har erfaring fra tidligere debatter om å bli president.

Hva er så en narsissist. En narsissistisk personlighetsforstyrrelse er kjennetegnet ved en overdreven trang til å framheve seg selv på en fordelaktig måte og på å være i søkelyset som den som er best, penest, sterkest og så videre. Når så Jeb Bush sier Trump er mentalt forstyrret da forstår en bedre. 

Når vi så vet der er alkoholisme og Alzheimer i familien og da blir det hele meget alvorlig.  Trump er oppfarende, hissing, kontrollerende og truende.

Hvem kommer fra Trumps side, han aggressive der sier crooced Hillary, eller den president lignende der lyver til tusende eller en kombinasjon av begge deler? Det er det Hillary har trent på de siste dager for hennes faglige kunnskaber slår Trump langt ned i støvlerne.

 

USA på innsiden, starter på onsdag ettermiddag, med Norwegian Dreamliner direkte til Los Angles og så skal vi jobbe oss hjem / øst over i en måned med hjelp av en campingbil der har en motor på 10 sylindre og sikkert er en ombygget bulldoser. Da skal vi gjerne ende opp i Orlando til et nytt fly hjem til Norge.

Hillaryclinto.blogg.no har ingen stjerne reporter som Melvin Snerken, men unner tegnede får så gjøre så godt jeg kan og skrive reisebrev gjerne hver dag.

Det stor spørsmål er bevæpning, han der dere Stian Lindberg der skriver om Trump snakker og knivene slipes, jeg har nå tenkt mer i baner a la kalasjnikov men er endt opp med 2 stk. AG 3. Skal det være så skal det være, en er da lojal til NATO og deres våpen bruk.

Jeg har stadig ikke stemmerett og kan intet gjøre med utfallet i kveld, men jeg sier: må den beste vinne og må det bli en rettferdig duell.

Hadet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits