Valg 2016 minst kvalifiserte noensinne.

 

Det tetter sig til, blir debatten på et seriøst plan med en voksen modeartor / dommer?

Mitt billed ovenfor sier alt hva jeg mener om Trump, han er en klovn og han er mentalt forstyret. Hvordan er det mulig han kan komme så langt?

Det er mange faktorer, politikker forakt er en, homofobi, hispanicfobi, muslimfobi, kvinnefobi, mediafobi osv

Sort seer, kjører med lyset slukket om natten, sorte negle, USA er ikke et sted å bo, alt og alle er bare d............. og hva ellers kan Trump si for å bli valgt.

Valg prosenten er skremmende lav og hvem er så det som stemmer? Her blir der lagt ned mange resuerser for å finne de som ikke har besluttet sig og jeg tror desverre det er forgjeves for de gjør sig bare kostbar.

I kveld er det vikitg ikke å tabbe sig ut, men der enda god tid til å rette oppp eventuelle feil. Når så Demokratene har nesten 3 milliarder mer på bok og en hær av frivillige til å samle stemmer og da skal det gå bra. Det siver inn med støtte erklæringer fra GOP og det er jo deilig.

Ted Cruz har meldt sig unner fanerne til Trump og en hver vet at hvis han vil noe i politikken i fremtiden så hadde han ikke noe valg. Ellers ville det bli politisk selvmord, men det skriver media ikke noe om.

For de av dere som ser på, ha en god kveld og hygg dere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits