skønheten og udyret ble til skønheten og musen.

Hillary vant en helt klar seier i en debatt som var interessant og spennende. Trump kom inn som en løve og gikk ut som en mus.

Hillary Clinton hører hjemme i det Hvite Hus og Trump hører hjemme hos Fredrik Skavlan. 

Debatten kjørte fort av sporet, spesielt når Donald Trump begynte sine angrep på Clinton. - Du har ingen plan, du har ingen plan, ropte Trump, mens Clinton talte om at bygge en økonomi, der fungerer for den amerikanske middelklasse.

Debatten var delt opp i tre forskjellige emner: USA's retning, vekst og sikkerhet.

Måling viser helt klar Cllinton-sejr ved opphetet debatt. Dvs det var Trump som var opphetet. Clinton var uanfektet og lytet. Og det irriterte klart Trump, uansett hva han prøvde sig på stod hun bare det søt og smilende.

Clinton kastet også fjøls hanskene over for Donald Trump. Hun spurte  hvorfor Trump ikke har offentliggjort sine skattepapirer. - Han skjuler noe. Kanskje er han ikke så rig, som han siger. Kanskje er det fordi, han ikke betaler skat. Kanskje vil han ikke have, at vi får at se, hvem han skylder penge, sagde Clinton.

Tilskuene hadde på forhånd fått streng på ingen ytringer, klapping eller tilrop. Men ved minst 4 annledninger når Trump ble for ytterliggående, ble der klappet i mott han, der ble ledd høylytt.

Trump vandt helt klart i avbrytelser han 51 Clinton 0 eller ingen

Gjentagelser Trump bruket ordet stamina  5 gange i løpet av setning altså gjentar sig selv.

Trump lyttet ikke til ordstyrer 10 gange Clinton lyttet og gjorde hva hun ble bedt om.

Amerikanerne mener hun er til 65% egnet som president og Trump 27%

Takk for nå og ha det bra.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Lottrup

Per Lottrup

66, Askim

Per L som ikke er fanatisk Hillary tilhenger men det er Bill med de store hender som har den store nesegruse beundring. Demokratene vil heve minste lønn og gi fri college det er her mit hjerte ligger.twet @lottrup per

Kategorier

Arkiv

hits